Fotbal intern

Critici dure la adresa la adresa CFR-ului după înfrângerea cu FCSB: „A arătat că nu are față de campioană!”

19.03.2021 | 23:25
Critici dure la adresa la adresa CFRului dupa infrangerea cu FCSB A aratat ca nu are fata de campioana
ADVERTISEMENT

George Florescu a vorbit după duelul dintre FCSB și CFR Cluj, 3-0, și i-a criticat dur pe elevii lui Edi Iordănescu, despre care a spus că nu au față de campioni.

Fostul internațional român s-a ferit să spună dacă FCSB poate fi campioană la finalul sezonului, însă s-a concentrat mai mult pe greșelile CFR-ului și pe faptul că nu au avut șuturi pe poartă într-un derby.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru a deschis scorul în minutul 49, Florin Tănase a majorat scorul în minutul 62, iar Olimpiu Moruțan a stabilit scorul final în minutul 78, cu un șut superb de la marginea careului.

Critici dure la adresa CFR-ului după înfrângerea cu FCSB

George Florescu a analizat partida dintre FCSB și CFR Cluj și nu crede că echipa lui Edi Iordănescu are față de campioană a României, atrâgând atenția asupra lipsei șuturilor la poartă.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă FCSB are față de campioană, dar CFR Cluj a arătat că nu are față de campioană. Nu poți să te prezinți într-un derby și să nu dai niciun șut pe spațiul porții”, a spus George Florescu la TV LookSport.

„Fundașii celor de la FCSB s-au odihnit. Au făcut un presing fantastic jucătorii FCSB-ului, pornind de la fundași. Tocmai așa au pornit și primele goluri ale lor”, a mai spus Florescu.

ADVERTISEMENT

„FCSB a fost echipa care a dominat”

Și Dan Alexa a comentat partida, remarcând presingul sufocant pe care FCSB l-a făcut. Tehnicianul a spus că eliminarea lui Arlauskis a contat, însă chiar și cu el pe teren, tot FCSB fusese echipa care domina jocul copios.

„Nu le iau din merite celor de la FCSB, au beneficiat de eliminarea lui Arlauskis, care până în minutul ăla a fost omul meciului. Și 11 la 11, FCSB a fost echipa care a dominat, echipa care și-a făcut mai multe ocazii de poartă, victoria e meritată”, a spus Dan Alexa.

ADVERTISEMENT

În urma victoriei, FCSB se distanțează de CFR Cluj și ocupă prima poziție din clasament cu 63 de puncte în 28 de meciuri, în timp ce campioana României rămâne la patru puncte distanță de Craiova.

ADVERTISEMENT
Tags: