Sport

Critici la adresa CFR-ului după meciul cu Farul Constanța: „Foarte slab! Puteau să piardă campionatul!”

Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei, a criticat jocul practicat de CFR Cluj în partida cu Farul Constanța, câștigată de ardeleni cu scorul de 1-0.
02.05.2022 | 09:35
Critici la adresa CFRului dupa meciul cu Farul Constanta Foarte slab Puteau sa piarda campionatul
Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei, a criticat jocul practicat de CFR Cluj în partida cu Farul Constanța, câștigată de ardeleni cu scorul de 1-0
ADVERTISEMENT

CFR Cluj s-a impus in extremis în fața Farului Constanța, scor 1-0, prin golul marcat de Daniel Birligea, în minutul 66.

Critici la adresa CFR-ului după meciul cu Farul Constanța

Helmut Duckadam susține că CFR Cluj a prestat un joc foarte slab, deși a obținut victoria în meciul cu Farul Constanța. Totodată, fostul mare portar atrage atenția la faptul că trupa lui Dan Petrescu nu va avea nicio șansă de izbândă în derby-ul cu FCSB, din ultima etapă, dacă va continua cu jocul static.

ADVERTISEMENT

„Am fost surprins de jocul CFR-ului, foarte slab. Dacă nu ar fi avut un portar foarte bun în prima repriză, puteau să piardă și meciul, și campionatul, în această seară. Cred că se pot încurca doar între ele. Celelalte sunt cu gândul la Cupa României.

Parcă nu mai au acea plăcere de a juca, joacă pentru că trebuie să joace. Cu FCSB, CFR n-are mari șanse dacă joacă așa.

ADVERTISEMENT

FCSB e într-o formă foarte bună și are jucători care pot inventa orice. Să joace așa, static, și să aștepte ceva pe contraatac, n-ar avea șanse CFR-ul”, a declarat Helmut Duckadam, la Digi Sport.

Bogdan Stelea îl laudă pe Dan Petrescu

De cealaltă parte, fostul portar Bogdan Stelea consideră că meciul de la Constanța a fost câștigat de Dan Petrescu, care a avut inspirația să-l introducă pe Billel Omrani în debutul reprizei a doua.

ADVERTISEMENT

„A câștigat multe meciuri așa. Se închid foarte bine. Așa câștigi, ajungi o dată la poartă și câștigi. Petrescu a fost foarte inspirat cu introducerea lui Omrani, a dat o centrare foarte bună la gol.

Dacă stai să te gândești, la cum s-a jucat, ăsta e meci câștigat de Petrescu”, a spus și Bogdan Stelea.

ADVERTISEMENT

În prezent, CFR Cluj se află pe primul loc din Casa Pariurilor Liga 1, cu 51 de puncte obținute.

În următoarea partidă din campionat, formația ardeleană o va întâlni, în deplasare, pe FC Argeș. Meciul este programat sâmbătă, la ora 20:30.

ADVERTISEMENT