Sport

Criză de râs în studio după ce a auzit ce atacant vrea Gigi Becali: “Păi e Haaland şi cam asta-i tot!”

Basarab Panduru s-a amuzat în momentul în care a auzit că Gigi Becali vrea un atacant de peste 1,90 înălţime şi combinativ. Fostul internaţional susţine că doar Haaland îndeplineşte aceste caracteristici.
09.11.2023 | 23:50
Criza de ras in studio dupa ce a auzit ce atacant vrea Gigi Becali Pai e Haaland si cam astai tot
Mihai Stoica şi Basarab Panduru în studio. Sursa: captura tv
ADVERTISEMENT

FCSB este în căutarea unui atacant de careu după ce evoluţiile lui Andrea Compagno din acest sezon nu au fost convingătoare. Doar că pretenţiile lui Gigi Becali sunt destul de mari pentru acest post.

Criză de râs în studio după ce a auzit ce atacant vrea Gigi Becali: “Păi e Haaland, cine mai e? Cam asta-i tot!”

Mihai Stoica a dezvăluit tipul de vârf pe care l-ar vrea Gigi Becali la echipă, spre amuzamentul lui Basarab Panduru, fostul internaţional identificându-l doar pe Erling Haaland care să corespundă cerinţelor:

ADVERTISEMENT

MM Stoica: „Deci ca să fie foarte clar, Gigi preferă un atacant de peste 1.90m înălţime şi să fie combinativ!”

Silviu Tudor Samuilă: „Sunt vreo 6 de toţi în lume care să aibă înălţimea asta şi să fie şi combinativi, nu ştiu cum să-ţi zic! (n.r. râde)”

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru: „Păi e Haaland, cine mai e? Cam asta-i tot! (n.r. râde). Pe vremuri mai erau. Mario Gomez, Bas Dost. Dzeko cred că e acum care să aibă şi el 1.90m. Dar unde-i găseşti? Poţi să-i găseşti, dar e greu de tot!”. 

Gigi Becali, nemulţumit de atacanţii săi: “Din 4 nu faci unul bun”

Gigi Becali a fost foarte supărat pe atacanţii săi la finalul derby-ului cu Rapid, pierdut cu 1-2 de FCSB şi a dezvăluit că din Andrea Compagno, Tavi Popescu, David Miculescu şi Dorin Rotariu nu faci unul bun:

ADVERTISEMENT

“Vreau să iau un optar și un atacant. Sau un atacant în dreapta, să fie Băluță centru. Dacă am atacant în dreapta, îl bag pe Băluță în dreapta. Dar nu am. Compagno, Tavi Popescu și David Miculescu. Din 3 nu faci unul.

Și Rotariu. Din 4 nu faci unul bun. La mine nu merge ca la alte echipe. Să văd eu cum fac. Ești fotbalist, joci fotbal. Dacă nu joci, te scot sau stai pe bancă”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

FCSB are în acest moment un singur atacant central în lot, pe Andrea Compagno. În urmă cu o lună a fost adus şi Dorin Rotariu, care poate să joace şi pe postul de atacant central, dar deocamdată evoluţiile fostului dinamovist se lasă aşteptate.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 2.00 este cota pentru „total goluri: sub 2.5” la meciul FCSB - FC U Craiova 1948