News

Cruzime de neimaginat a unei mame. Femeia, filmată când își bate fiica, o tânără cu probleme psihice. Video

Gest condamnabil al unei mame din județul Mureș. Femeia a fost filmată când își bate fiica, o tânără cu probleme psihice.
04.04.2024 | 13:53
Cruzime de neimaginat a unei mame Femeia filmata cand isi bate fiica o tanara cu probleme psihice Video
Gest șocant al unei mame: femeia, filmată când își bate fiica cu probleme psihice. Sursa foto: capturi video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Comportament de neînțeles al unei mame din Mureș, cea care a fost filmată în timp ce își bate fiica, o tânără cu probleme psihice. Poliția a fost sesizată și a luat deja primele măsuri.

Gest șocant al unei mame: femeia, filmată când își bate fiica cu probleme psihice

Din informațiile oferite de presa locală, acest grav incident a avut loc în localitatea Cipău, județul Mureș. Aici, o mamă de 40 de ani este filmată când își lovește cu cruzime fiica. Pare că are în mână un obiect dur.

ADVERTISEMENT

Publicația RefleqtMures.ro notează că fata abuzată fizic, în vârstă de 20 de ani, ar avea un grad înaintat de handicap psihic. Pe filmare se aude cum tânăra strigă disperată încercând să își oprească mama. Aceasta însă continuă să o lovească de numeroase ori pentru că ”nu face liniște”.

Pe același clip video se aude cum o a treia persoană din încăpere încearcă să o oprească, verbal, pe mama violentă. ”Las-o tu, că-i noapte”, repetă aceasta în prima parte a video-ului. Din păcate, această persoană nu intervine în ajutorul fetei.

ADVERTISEMENT

Se pare că incidentul ar fi avut loc la finalul lunii decembrie 2023. Încă de atunci, polițiștii din localitatea Iernut s-au sesizat. Mama violentă se află în prezent sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș, în calitate de suspect.

Imagini: Refleqt Mureș

Reacția Poliției

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județul Mureș explică faptul că femeia și-ar fi agresat fiica cu o rolă de carton. Tânăra de 20 de ani a fost audiată, fiind asistată de un apărător din oficiu și în prezența unui reprezentant D.G.A.S.P.C.

ADVERTISEMENT

”La data de 27 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției orașului Iernut s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, stabilindu-se că fapta ar fi avut loc, la data de 25 decembrie 2023, într-un imobil din Cipău, între o femeie din localitate și fiica ei, în vârstă de 20 de ani. Totodată, s-a mai constatat că femeia și-ar fi agresat fiica cu o rolă de carton.

Persoana vătămată a fost audiată, fiind asistată de un apărător din oficiu și în prezența unui reprezentant DGASPC. De asemenea, în urma activităților specifice de cercetare penală, femeia a dobândit calitatea de suspect.

ADVERTISEMENT

În cauză, cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș, urmând ca la finalizarea acestora, să se propună soluție legală prin parchet”, transmite IPJ Mureș.

ADVERTISEMENT
Tags: