Sport

Gigi Becali, dezamăgit după ce varianta Ghencea a picat: “Au jucat fals! Le-am dat şi clauza de 1 milion şi nu au acceptat!”

FCSB - Dinamo nu se va juca în Ghencea. Gigi Becali a declarat pentru FANATIK că a acceptat tot, dar cei de la CSA nu aveau de gând să închirieze stadionul.
19.07.2023 | 14:12
Gigi Becali dezamagit dupa ce varianta Ghencea a picat Au jucat fals Leam dat si clauza de 1 milion si nu au acceptat
Gigi Becali a găsit o soluție finală pentru revenirea FCSB în Ghencea. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Derby-ul FCSB – Dinamo programat sâmbătă, de la ora 21:30 nu se va juca în Ghencea. FANATIK a aflat că FCSB nu a ajuns la un acord cu CSA Steaua, deşi negocierile erau foarte aproape de finalizare.

Gigi Becali, dezamăgit după ce varianta Ghencea a picat: “Au jucat fals”

Gigi Becali a fost dezamăgit de această veste şi a declarat pentru FANATIK că cei de la CSA Steaua nu au vrut să închirieze stadionul, iar după ce latifundiarul a acceptat toate clauzele, “militarii” s-au răzgândit:

ADVERTISEMENT

“Ce să se întâmple? Au jucat fals. Adică eu le-am acceptat tot şi ei nu au vrut. Au pus toate clauzele alea de 1 milion ca eu să nu accept. Le-am dat şi clauza şi tot nu au acceptat. Nu au vrut să jucăm acolo, ce să mai?”, a declarat Gigi Becali pentru FANATIK.

Talpan: “Nu se va semna nici un contract”

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, a declarat pentru FANATIK cu o zi în urmă că nici nu se pune problema ca FCSB să aibă acces în Ghencea la derby, deşi negocierile dintre cele două părţi erau avansate şi Becali acceptase condiţiile:

ADVERTISEMENT

„Avocatul Dan Idita și celălalt, Gheorghișor, nu au ce căuta acolo, sunt de rea credință. Eu nu știu de ce vin, nu îi vrea nimeni din cadrul Clubului Sportiv al Armatei Steaua și vin. Așa a stat pe capul nostru în ultimele două săptămâni. Asta s-a întâmplat. La concret, nu s-a semnat nici un contract și nu se va semna.

Nu se va semna nici un contract. Credeți-mă, eu am muncit 23 de ani și nu cred că nimeni în cadrul Ministerului Apărării Naționale nu poate să facă presiuni peste noi să închiriem această bază sportivă, care este a Clubului Sportiv al Armatei Steaua și să îl lăsăm pe Gigi Becali, care este de rea credință și vrea să ne fure identitatea, să vină să joace în Ghencea”, a declarat Talpan pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care negocierile nu au avut finalitate îl reprezintă biletul la ordin propus de FCSB, cu care cei de la CSA Steaua nu au fost de acord, însă roş-albaştrii susţin că au acceptat absolut toate condiţiile şi clauzele:

“Validăm toate să dăm drumul odată. Eu am făcut cum au vrut ei. Doar să semneze contractul. Azi sau mâine se semnează contractul. Lucrurile intră la normal. Eu sunt 99,99.

ADVERTISEMENT

Să nu vină la Talpan. A fost Talpan, dar nu l-au luat în seamă: «Nu semnați că ne fură hoții, ne fură hoții»”, declarase Gigi Becali cu o zi în urmă, când a fost convins că meciul se joacă în Ghencea.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,65 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul FCSB – Dinamo

ADVERTISEMENT