Sport

Gigi Becali trece la atac: „Voi face reclamație la Curtea de Conturi”

Gigi Becali a trecut la atac după ce FCSB nu a primit acceptul pentru a evolua pe stadionul Ghencea la derby-ul cu Dinamo.
19.07.2023 | 19:36
Gigi Becali trece la atac Voi face reclamatie la Curtea de Conturi
Gigi Becali trece la atac după ce FCSB a primit „interzis” în Ghencea. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

În ciuda eforturilor făcute de Gigi Becali, care a acceptat toate clauzele celor de la CSA Steaua, contractul pentru închirierea stadionului Ghencea nu a fost semnat. După acuzațiile dure aduse la adresa „militarilor”, Gigi Becali a trecut la atac și a declarat că va face reclamație la Curtea de Conturi.

Gigi Becali trece la atac: „Voi face reclamație la Curtea de Conturi”

FCSB nu va juca în Ghencea derby-ul cu Dinamo care va avea loc sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30. Deși au fost extrem de aproape să primească „undă-verde”, campionii României s-au lovit de refuzul reprezentanților lui CSA Steaua. Extrem de afectat, Gigi Becali a dezmințit explicația oferită de „militari” pentru refuzul semnării contractului.

ADVERTISEMENT

Patronul de la FCSB susține că va reclama clubul din liga secundă la Curtea de Conturi. „Eu voi face reclamație la Curtea de Conturi, să vedem de ce tu, care ai avut o echipă și i-ai dat-o lui Becali, pentru ce ai făcut tu acum altă echipă?

Tu aveai echipă, nu puteai s-o ții și i-ai dat-o lui Becali. Voi face reclamație la Curtea de Conturi”, a declarat Gigi Becali, la TV Digi Sport. FCSB a luat în calcul amânarea derby-ului cu Dinamo, pentru ca meciul de foc să se dispute pe Arena Națională, însă „câinii” au exclus varianta, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, detalii de la negocierile dintre FCSB și CSA Steaua

CSA Steaua a emis un comunicat oficial prin care a explicat motivul pentru care contractul pentru închirierea stadionului Steaua la derby-ul FCSB – Dinamo, din a doua etapă a SuperLigii, nu a fost semnat. „Militarii” susțin că oficialii FCSB nu au putut pune la dispoziție polița de asigurare de acte de vandalism și nici biletul la ordin avalizat pentru asigurarea protecției gazonului.

Totuși, Gigi Becali a venit cu replica și a susținut că, deși a acceptat toate clauzele venite dinspre CSA Steaua, clubul din liga secundă nu a vrut să semneze contractul. „Eu dădeam un milion, eram de acord, doar că ei când au văzut că noi suntem de acord, au zis că polița asta de asigurare, pe care noi o dăm și la Arena Națională, nu e bună. Am adus alta, nu e bună nici asta. Am adus alta, nu e bună nici asta.

ADVERTISEMENT

Bine, dacă nu-s bune, dăm banii direct, bilet avalizat. Au zis că nu vor așa. Dumneavoastră o să vedeți, mâine o să vă arăt toată comunicarea, să vedeți minciuna lor. Se văd toate în acte. Noi am spus că suntem de acord. Trebuia să semnez avalizarea biletului, dar o semnam doar dacă semnam contractul, dar au zis că nu mai vor. Comisia pe care au făcut-o ei a refuzat, cu comandantul clubului. Aici e vorba despre comandant, el este.

Ei spuneau că nu se compară cu celelalte meciuri că e grad ridicat de risc, că e meci cu Dinamo. Bine, mă, o să facem cerere pentru meciul cu CFR, să vedem ce o să mai zică atunci. Nu pot să o scot la capăt cu ei, că ei știu că nu li se întâmplă nimic”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

FCSB – Dinamo se va juca pe „Arcul de Triumf”

FCSB a anunțat oficial pe pagina de Facebook că derby-ul cu Dinamo de sâmbătă, 22 iulie, ora 21:30, va avea loc pe stadionul „Arcul de Triumf”, care are o capacitate de 8.800 de locuri. „Câinii” vor beneficia de doar 300 de bilete pentru meciul de foc al etapei cu numărul 2 din SuperLiga.

„Derby-ul, pe Stadionul Arcul de Triumf! FCSB anunță că Derby-ul cu Dinamo, programat sâmbătă seară, începând cu 21:30, se va disputa pe Stadionul Arcul de Triumf, din Capitală. Vom reveni în curând cu detalii legate de procedura de achiziție a biletelor pentru acest joc”, au scris cei de la FCSB pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT