Sport

FRF, decizie finală după ce a suspendat CSA Steaua 4 etape. Când revin „militarii” în Ghencea

CSA Steaua Steaua București a făcut recurs la decizia de suspendare a terenului și a făcut acuzații grave la adresa FRF. Comisia de Disciplină a respins însă cererea „militarilor”.
06.10.2022 | 17:22
FRF decizie finala dupa ce a suspendat CSA Steaua 4 etape Cand revin militarii in Ghencea
CSA Steaua va face apel la decizia FRF de a-i suspenda terenul patru etape după incidentele provocate de suporteri la derby-ul cu Dinamo. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
06-10-2022
14:26

FRF a respins constestația celor de la CSA Steaua

CSA Steaua a contestat decizia Federației Române de Fotbal, iar „roș-albaștrii” sperau că suspendarea de patru etape va fi mișcorată.

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a respins însă cererea „militarilor”, joi, 6 octombrie. Astfel, următorul meci pe care echipa lui Daniel Oprița îl va disputa în Ghencea va fi pe 25 octombrie, cu Oțelul Galați.

CSA Steaua a decis să conteste decizia FRF prin care „roș-albaștrilor” le-a fost suspendat terenul propriu timp de patru meciuri.

CSA Steaua continuă „războiul” cu FRF și a făcut apel la decizia forului

„Militarii” au publicat un comunicat pe pagina oficială de Facebook în care se explică de ce este contestată această decizie.

ADVERTISEMENT

Echipa din Ghencea a cerut Federației Române de Fotbal motivarea deciziei și consideră că sancțiunea încalcă regulamentele: „Steaua București atacă decizia FRF. Vineri, pe 16 septembrie 2022, la ora 15:28, Comisia de disciplină și etică a Federației Române de Fotbal a trimis către clubul nostru, Hotărârea cu numărul 508, prin care eram înștiințați că, în conformitate cu prevederile articolului 45, aliniatul 3 din Regulamentul Disciplinar, Clubul Sportiv al Armatei Steaua va executa sancțiunea de interzicere a organizării jocurilor pe propriul stadion pentru 4 jocuri, dar și plata penalității sportive de 83.750 lei”.

Din informațiile FANATIK, Steaua a făcut deja recurs la decizie: „Luni, 19 septembrie, am solicitat Comisiei de disciplină și etică să ne comunice, de urgență, motivarea hotărârii cu numărul 508. Joi, 22 septembrie, ora 16:10, am primit motivarea deciziei cu numărul 508, iar în termen legal, clubul Steaua București va formula recurs împotriva deciziei mai sus amintite”.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua, acuze grave la adresa FRF: „Clubul Steaua București se consideră nedreptățit și discriminat”

CSA Steaua aduce acuzații extrem de grave celor de la Federația Română de Fotbal și consideră că decizia nu respectă statutul forului și regulamentul: „Considerăm că decizia comisiei de disciplină și etică a Federației Române de Fotbal este neîntemeiată, pentru că nu respectă prevederile statutului și regulamentului disciplinar.

Drept urmare, Clubul Steaua București se consideră nedreptățit și discriminat de către Federația Română de Fotbal, care nu aplică aceeași unitate de măsură în luarea deciziilor pentru fapte similiare petrecute pe stadioane.

ADVERTISEMENT

În final, vă comunicăm că vom recurge la toate căile legale de atac, până la soluționarea finală a acestui dosar”, se mai explică în comunicatul oficial al clubului.

CSA Steaua, nevoită să joace la Mioveni meciul din Cupa României cu Chindia Târgoviște

CSA Steaua va disputa meciul din Cupa României cu Chindia Târgoviște considerat pe teren propriu la Mioveni.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Daniel Oprița a vrut inițial să joace la Giurgiu, însă FANATIK a aflat că există mai multe probleme la stadion cu instalația de nocturnă.

Astfel, Steaua va disputa următoarele patru meciuri pe stadionul celor de la CS Mioveni, la 131 de kilometri distanță de București.

ADVERTISEMENT
Tags: