Sport

Liga 2 Casa Pariurilor, etapa 4 play-off & play-out. Poli Iași, doar egal acasă cu Unirea Dej. Cum arată clasamentul

Vezi aici CSA Steaua - Dinamo, Oțelul Galați - Gloria Buzău și Poli Iași - Unirea Dej. Meciurile au loc între 13 și 18 aprilie, în etapa a 4-a din Liga 2 Casa Pariurilor.
15.04.2023 | 15:49
Liga 2 Casa Pariurilor etapa 4 playoff  playout Poli Iasi doar egal acasa cu Unirea Dej Cum arata clasamentul
Poli Iași nu a reușit să o învingă pe Unirea Dej în etapa 4 din play-off-ul Ligii 2 Casa Pariurilor
ADVERTISEMENT
15-04-2023
13:14

Liga 2 Casa Pariurilor, etapa 4 play-off: program, rezultate și clasament

Joi, 13 aprilie

  • Oțelul Galați – Gloria Buzău 1-0 (Ursu 3)

Sâmbătă, 15 aprilie

  • Poli Iași – Unirea Dej 0-0

Marți, 18 aprilie

  • ora 19:00 CSA Steaua – Dinamo
liga 2
Clasament Liga 2 Casa Pariurilor
15-04-2023
10:36

Poli Iași - Unirea Dej 0-0

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+5: Fluier final.

Min. 73: Corner pentru oaspeți, Jankov iese pe sub minge, iar balonul ajunge la bara a doua și Gîț trimite din 2 metri peste transversală.

Min. 67: Răilean respinge de sub bară o lovitură liberă de la peste 20 de metri, executată de Roman.

Min. 4o: Corner pentru Unirea Dej și Chira reia cu capul din 6 metri în transversală.

Min. 23: Robert Ion șutează spectaculos, mingea lovește din nou bara porții dejene.

Min. 20: Vojtus trimite cu capul în bara porții adverse după o centrare de pe partea dreaptă.

Min. 1: A început partida.

Au apărut echipele de start la Poli Iași – Unirea Dej, meci care va începe la ora 14:15:

Poli Iași: Jankov – Kouadio, Fl. Plămadă, Katanec, Ștefanovici, Fr. Cristea, Itu, A. Roman, Musi, Vojtus, Rob. Ion. Rezerve: Brînză – Martac, Tincu, Finica, Marchioni, Mogoș, Hlistei, Ant. Dumitru, Harrison. Antrenor: Leo Grovazu

Unirea Dej: Răilean – Gîț, D. Pop, Chira, Roș, Cătinean, Ad. Pop, Al. Militaru, Călugăr, Al. Pop, Cocian. Rezerve: Cl. Chindriș – Buta, Dav. Maftei, Vl. Bogdan, Fulga, Blaj, Andr. Pop, Matiș, Burdeț. Antrenor: Dragoș Militaru

14-04-2023
10:09

Ripensia Timișoara și Unirea Constanța au retrogradat matematic în Liga 3

Vineri, 14 aprilie, s-au disputat toate meciurile programate în etapa 4 a play-out-ului din Liga 2 Casa Pariurilor. În urma rezultatelor înregistrate, s-au mai clarificat lucrurile în ceea ce privește echipele retrogradate dorect, dar și a celor care nu mai au niciun fel de emoții.

În Grupa A, sunt trei echipe care stau liniștite în ultimele etape. CSC 1599 Șelimbăr, Unirea Slobozia și FK Csikszereda și-au asigurat matematic rămânerea în eșalonul secund și pentru sezonul viitor.

În Grupa B, Ripensia Timișoara și Unirea Constanța au retrogradat matematic în Liga 3, în timp ce Progresul Spartac mai are doar șanse teoretice de a evita barajul. De asemenea, FC Brașov, Concordia Chiajna și Viitorul Tg. Jiu sunt salvate, indiferent de rezultatele înregistrate până la finalul campionatului.

14-04-2023
06:34

Liga 2 Casa Pariurilor, etapa 4 play-out: rezultatele și clasamentele

Grupa A

  • Politehnica Timișoara – CSC 1599 Șelimbăr 0-1 (Crișan 17)
  • Minaur Baia Mare – FK Csikszereda 1-1 (Mondragon 41 / Jelena 57)
  • Metaloglobus – Unirea Slobozia 3-3
  • CSM Slatina a stat.
liga 2 grupa a
Liga 2 Casa Pariurilor, clasament play-out Grupa A

Grupa B

  • Progresul Spartac – Ripensia 1-0 (Grigore 46)
  • FC Brașov – Unirea Constanța 9-0 (Chică-Roșă 5, 29, 51, Lazăr 27, Angelov 45+1, Dumbravă 46, Spătaru 49, Lambrinoc 72, MItrov 84)
  • Viitorul Tg. Jiu – Concordia Chiajna 1-0 (Dragu 56)
  • CSC Dumbrăvița a stat.
liga 2 b
Liga 2 Casa Pariurilor, clasament play-out Grupa B
13-04-2023
16:21

Oțelul Galați - Gloria Buzău 1-0 (Ursu 3)

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci – Oțelul Galați se impune cu dificultate în fața Gloriei Buzău, scor 1-0, cu un gol venit după o gravă greșeală a portarului Stoian și se distanțează la 4 puncte în clasament de Dinamo.

l2c

Min. 3 – GOOOL Oțelul!!! Ursu deschide scorul după o gafă monumentală a portarului Stoian. Dur Bozoancă a degajat lung un balon, un fundaș al buzoienilor a lăsat mingea pentru propriul portar, dar acesta a fost păcălit de traiectoria înaltă și doar a agățat balonul cu mâna și i l-a pus pe cap lui Ursu care a îndeplinit o simplă formașitate.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul Oțelul Galați – Gloria Buzău.

  • Oțelul Galați: Dur Bozoancă – Rus, Yambre, Sîrghi, Nedelea – Cisotti, Neagu, Jardan – Mitoi, Fatai, Ursu. Rezerve: R. Pop, Panait, Ciobanu, Cruceru, Adăscăliței, Zivulic, Scocilcă, Cîrjan, Chirițoiu. Antrenor: Dorinel Munteanu.
  • Gloria Buzău: Stoian – Oteliță, Vîrtej, Wiktorski, Șuteu – Pandele, Lopez – Munteanu, Găitan, Angelov – Boiciuc. Rezerve: D. Rusu, V. Alexandru, Blejdea, Cârstocea, Sampaio, Greu, Marku, Lazăr, Sălceanu. Antrenor: Adrian Mihalcea.

Etapa 4 din play-off-ul Ligii 2 Casa Pariurilor începe joi, 13 aprilie, înainte de sfintele Sărbători de Paști și se încheie marți, 18 aprilie, a treia zi după Paști. Această rundă are în centrul atenției care face să eclipseze celelalte două partide programate prin impactul numelor celor două echipe: CSA Steaua – Dinamo, joc programat marți, 18 aprilie, din motive de securitate.

CSA Steaua – Dinamo și Oțelul Galați – Gloria Buzău, partide cu mari implicații la promovarea directă în etapa 4 din play-off Liga 2 Casa Pariurilor

Așadar avem, pe parcursul a șase zile meciurile din cadrul etapei a 4-a atât din play-off-ul cât și din cele două grupe de play-out ale Ligii 2 Casa Pariurilor. Mai e nevoie de un singur joc și ajungem la finalul turului acestei faze finale a sezonului din Liga 2 Casa Pariurilor. Lupta la promovare s-a înnăsprit mult după succesul clar al lui Dinamo în fața Oțelului Galați, pentru că acum avansul echipei de la Dunăre peste ”câini” este de numai un punct.

ADVERTISEMENT

Etapa 4 oferă, la două zile după Paști, regalul confruntărilor din play-off-ul Ligii 2 Casa Pariurilor, al doilea lui episod după cel din sezonul regulat deja disputat, eternul derby al fotbalului românesc, CSA Steaua – Dinamo, pentru prima dată în istoria jucat în acest sezon la nivel de eșalon secund. Foarte important este și meciul de deschidere al rundei, Oțelul Galați – Gloria Buzău, pentru că o victorie a oaspeților ar aduce și echipa lui Adi Mihalcea în lupta pentru primele două locuri. Poli Iași pare a avea un meci mai ușor acasă, cu Unirea Dej, putând consolida primul loc.

PLAY – OFF etapa 4

Joi, 13 aprilie, ora 20:00

  • Oțelul Galați – Gloria Buzău

Sâmbătă, 15 aprilie, ora 14:15

  • Poli Iași – Unirea Dej

Marți, 18 aprilie, ora 19:00

  • CSA Steaua – Dinamo

PLAY-OUT etapa 4

Vineri, 14 aprilie, ora 11:00

  • Progresul Spartac – Ripensia
  • Politehnica Timișoara – CS Șelimbăr
  • Minaur Baia Mare – Csikszereda
  • Metaloglobus – Unirea Slobozia
  • FC Brașov – Unirea Constanța
  • Viitorul Tg. Jiu – Concordia Chiajna
ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV CSA Steaua – Dinamo, Oțelul – Gloria Buzău și Poli Iași – Unirea Dej în etapa 4 din play-off Liga 2 Casa Pariurilor

Partidele din cadrul play-off-ului de promovare din Liga 2 Casa Pariurilor au avut parte de un interes destul de ridicat din partea iubitorilor fotbalului, în special meciurile echipei Dinamo. Motiv pentru care toate cele trei jocuri din fiecare rundă de play-off au fost transmise în direct pe micile ecrane etapă de etapă și așa va fi și acum, când Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport vor difuza meciurile din etapa 4, accentul căzând clar pe derby-ul CSA Steaua – Dinamo.

Vom începe seria celor trei trasmisiuni joi, 13 aprilie, de la ora 20:00, de la Galați, unde o victorie a Oțelului ar pune mare presiune pe Dinamo înaintea derby-ului, pentru că ar fi din nou patru puncte avans pentru trupa lui Dorinel Munteanu. Dar nici Gloria Buzău nu vine să joace rolul victimei sigure, fiind neînvinsă, cu trei egaluri, remarcabile fiind 1-1 la București, cu Dinamo, și la Iași.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci are loc sâmbătă, 15 aprilie, de la ora prânzului, iar Poli Iași ar face un pas imens dacă ar învinge acasă pe Unirea Dej. Dacă dejenii produc o mare surpriză atunci play-off-ul pur și simplu va exploda, pentru că toate echipele ar rămâne cu șanse la primele două poziții, e drept cu ieșenii în pole position.

Joi, 13 aprilie

  • ora 20:00 Oțelul Galați – Gloria Buzău (Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1)

Sâmbătă, 15 aprilie

  • ora 14:15 Poli Iași – Unirea Dej (Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 2)

Marți, 18 aprilie

  • ora 19:00 CSA Steaua – Dinamo (Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1)

CSA Steaua, amenințări pentru ”câini” înainte de derby de București din etapa 4 din Liga 2 Casa Pariurilor

Chiar dacă este o mare dilemă să dai răspunsul corect la întrebarea care dintre FCSB și CSA Steaua este continuatoarea de drept a echipei de la Sevilla atunci când vine vorba de un meci cu Dinamo nu mai contează că vorbim de Liga 2 Casa Pariurilor. Spiritele se inflamează la maxim și de o parte și de alta și se numără minutele până la startul partidei, dorindu-se victoria cu orice preț în ambele tabere.

ADVERTISEMENT

De aceea nu este de mirare mesajul trimis de cei de la CSA Steaua înainte de confruntarea directă de marți, 18 aprilie, ora 19:00, pe stadionul Ghencea. Daniel Oprița și suporterii nu concep niciun moment posibilitatea unui gest de favoritism, pentru ca Dinamo să poată promova acum și să nu fie un adversar periculos sezonul viitor, când toată suflarea CSA Steaua speră că va primi dreptul de promovare.

Oțelul Galați a început să tremure după înfrângerea de la Dinamo

Se părea la început de play-off că Poli Iași și Oțelul Galați sunt marile favorite la promovarea directă și că Dinamo și, cel mai probabil, Gloria Buzău, vor merge la baraj cu locurile 13 și 14 din SuperLiga. Însă succesul deosebit de clar din meciul Dinamo – Oțelul 3-0, pentru ”câini” s-a schimbat mult situația, pentru că acum sunt la numai un punct în spatele gălățenilor, care încep să tremure.

Pe malurile Dunării vine acum, în etapa 4, o echipă care trebuie tratată cu toată seriozitatea, pentru că nu a pierdut niciun meci în play-off. Dar, e drept, nici nu a câștigat vreunul, făcând trei egaluri consecutive. Este vorba de Gloria Buzău, pregătită de fostul atacant al lui Dinamo, Adi Mihalcea. Gloria merge decisă să scoată cel puțin un punct și de la Galați, pentru ea, nu pentru Dinamo, a precizat Mihalcea, care a adus ca argument clar faptul că echipa sa a remizat cu Dinamo la București, nu s-a lăsat învinsă.

ADVERTISEMENT