Sport

CSA Steaua, reacție oficială după scandalul cu whisky și manele din autocar: „Toți vor să ne facă rău!”. Exclusiv

Ștefan Iovan, șeful programului de dezvoltare al sectorului de juniori de la CSA Steaua, a vorbit despre imaginile scandaloase, apărute în spațiul public, din autocarul echipei de fotbal U15.
10.11.2021 | 21:43
CSA Steaua reactie oficiala dupa scandalul cu whisky si manele din autocar Toti vor sa ne faca rau Exclusiv
ADVERTISEMENT

Într-un clip, publicat de ProSport, se poate observa cum, pe ritmuri de manele, jucătorii grupei 2007 de la CSA Steaua, aflați în autocar, sunt îndemnați de părinți să consume whisky.

Ștefan Iovan, reacție oficială după scandalul cu whisky și manele din autocar

Angajatul celor de la CSA Steaua susține că videoclipul, care a scandalizat opinia publică, este realizat în urmă cu trei ani.

ADVERTISEMENT

Totodată, cosnsideră că, persoana care a făcut public acel clip, dorește să „arunce cu noroi” către Clubul Sportiv al Armatei.

„Cred că este de trei ani de zile (n.r. clipul). Nu știu dacă eram la centru. E înainte de pandemie. Sigur că e urât ce s-a petrecut atunci, dar e vechi, nu e de actualitate.

ADVERTISEMENT

Văd că se caută să se arunce și să se împrăștie cu noroi, că am făcut o treabă bună. Toți vor să ne facă rău. De ce persoana respectivă nu a dat clipul acela de acum trei ani de zile?

Trebuia să îl dea de atunci, că uite, domne, ce se întâmplă. Nu acum. Din punctul meu de vedere, este un clip foarte vechi. E foarte urât. Sunt foarte tineri copiii aceia.

ADVERTISEMENT

Trebuie investigat cine este persoana, de unde vine acest clip. Probabil că l-a făcut vreun părinte. Dacă este așa binevoitor, de ce nu l-a dat atunci? Eu nu-i recunosc pe copii, sunt mici, în trei ani se schimbă.

Nu bag mâna în foc ca să apăr pe cineva. Dar vreau să scot în evidență de ce nu s-au spus lucrurile atunci”, a declarat Ștefan Iovan, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

George Ogăraru ar fi fost dat afară de la CSA Steaua

CSA Steaua se confruntă cu un adevărat haos și în rândul conducerii, potrivit spuselor lui Gheorghe Mustață. Liderul galeriei FCSB a declarat faptul că George Ogăraru ar fi fost dat afară din funcția de coordonator al centrului de copii și juniori de la CSA Steaua.

„Ogăraru nu mai e la CSA! E pa! Ogăraru a fost dat afară. Informația e 100%. E posibil ca acea ședință cu ministrul Ciucă să fi fost decisivă și atunci s-a hotărât. Poate vine la Steaua adevărată din Liga 1.

El e conștient că a greșit când a mers la CSA. În sufletul lui a simțit că a făcut o greșeală implicându-se acolo. O greșeală fatală a fost că a plecat de lângă Neșu. Ei doi sunt foarte buni prieteni. Mihăiță știe unde este Steaua și la ce echipă a jucat.

Mi-a zis cineva că George e conștient de greșeala făcută. Regretă că n-a avut sprijin din partea altor oameni. Se referea la fostele glorii. A avut sprijinul acestor oameni, dar n-a știut să profite de ei. El a căutat să îndepărteze și să facă el ce a făcut acolo.

Astea sunt informațiile mele la ora asta. Dacă mă poate contrazice cineva…”, a spus Mustață, la Radio Sport 1.

ADVERTISEMENT
Tags: