Sport

Liderul galeriei FCSB: “Ogăraru a fost dat afară de la CSA! E pa!”. Cum i-a răspuns fostul fotbalist

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, susține că George Ogăraru a fost dat afară de la CSA Steaua. Fostul fotbalist l-a contrazis pe Mustață cu o postare pe rețelele de socializare.
09.11.2021 | 11:31
Liderul galeriei FCSB Ogararu a fost dat afara de la CSA E pa Cum ia raspuns fostul fotbalist
Liderul galeriei FCSB: "Ogăraru a fost dat afară de la CSA! E pa!". Cum i-a răspuns fostul fotbalist
ADVERTISEMENT

George Ogăraru a fost în ultimul an unul dintre cei mai aprigi apărători ai proiectului CSA Steaua. Fostul fotbalist a ocupat funcția de manager al secției de fotbal de la echipa Armatei și a fost unul dintre oamenii care s-au ocupat de inaugurarea noului stadion Steaua.

Însă, în luna iulie, Ogăraru a fost retrogradat din funcția de manager al secției de fotbal la cea de coordonator al centrului de copii și juniori al clubului. Oficialul s-a apărat și spunea la vremea respectivă că nu a fost vorba de o retrogradare, ci un nou proiect în care să ajute.

ADVERTISEMENT

Liderul galeriei FCSB: “Ogăraru a fost dat afară de la CSA!”

Liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustață, susține că George Ogăraru a fost dat afară de la CSA Steaua săptămâna trecută:

„Ogăraru nu mai e la CSA! E pa! Ogăraru a fost dat afară. Informația e 100%. E posibil ca acea ședință cu ministrul Ciucă să fi fost decisivă și atunci s-a hotărât. Poate vine la Steaua adevărată din Liga 1.

ADVERTISEMENT

“O greșeală fatală a fost că a plecat de lângă Neșu. Ei doi sunt foarte buni prieteni”

El e conștient că a greșit când a mers la CSA. În sufletul lui a simțit că a făcut o greșeală implicându-se acolo. O greșeală fatală a fost că a plecat de lângă Neșu. Ei doi sunt foarte buni prieteni. Mihăiță știe unde este Steaua și la ce echipă a jucat.

Mi-a zis cineva că George e conștient de greșeala făcută. Regretă că n-a avut sprijin din partea altor oameni. Se referea la fostele glorii. A avut sprijinul acestor oameni, dar n-a știut să profite de ei. El a căutat să îndepărteze și să facă el ce a făcut acolo.

ADVERTISEMENT

Astea sunt informațiile mele la ora asta. Dacă mă poate contrazice cineva…”, a spus Mustață la Radio Sport 1.

Acuzaţii grave: “Prin asta se încearcă să închidă gura celor de la FCSB că CSA a băgat doi jucători pe «fals»”

Gheorghe Mustață a făcut și niște acuzații grave spunând că scandalul care l-ar avea în centru pe George Ogăraru a plecat de la un meci de juniori dintre CSA Steaua și FCSB în care “militarii” au folosit doi jucători fără drept de joc:

ADVERTISEMENT

„Scandalul e de marți-miercuri. Cu acordul lui duminica trecută, adică acum o săptămână, au fost băgați doi copii pe «fals» în teren când au jucat cu noi la juniori.

Nu erau legitimați la CSA băieții ăia. E ceartă mare de tot. Acum se negociază ca un portar, cel de 16-17 ani care a fost luat la echipa mare de CSA, să meargă la FCSB ca să se facă pace.

Prin asta se încearcă să închidă gura celor de la FCSB că CSA a băgat doi jucători pe «fals». Au jucat sâmbăta sau duminica trecută. Au jucat pe «fals». Sunt discuții foarte mari. Într-un cuvânt n-are de făcut decât să-l ia pe Miu de mână și să plece”, a spus Gheorghe Mustață.

George Ogăraru îl contrazice pe Mustaţă: “Suntem de-abia la început de drum”

Însă, George Ogăraru l-a contrazis pe Gheorghe Mustață printr-o postare pe rețelele de socializare care lasă de înțeles faptul că el își continuă munca la CSA Steaua:

“Suntem de-abia la început de drum cu toate proiectele de dezvoltare ale Academiei de Fotbal @ CSA Steaua București”, a scris oficialul echipei Armatei pe Facebook.

Liderul galeriei FCSB: "Ogăraru a fost dat afară de la CSA! E pa!". Cum i-a răspuns fostul fotbalist
Liderul galeriei FCSB: “Ogăraru a fost dat afară de la CSA! E pa!”. Cum i-a răspuns fostul fotbalist

CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1 în acest sezon. “Militarii” sunt pe locul 6 în ierarhia ligii secunde, ultimul care duce în play-off.

  • 41 de ani are George Ogăraru
  • 6 este locul ocupat de CSA Steaua în Liga 2

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 2,10 este cota pentru „1 solist și peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT