Sport

CSA Steaua și-a pregătit „armele”! Cum vor „militarii” s-o împiedice pe FCSB să-și dispute meciul cu CFR Cluj în Ghencea

CSA Steaua și-a pregătit strategia prin care dorește să nu o lase pe FCSB să-și dispute, în Ghencea, meciul cu CFR Cluj, care va avea loc în ultima etapă din Casa Pariurilor Liga 1.
25.04.2022 | 17:52
CSA Steaua sia pregatit armele Cum vor militarii so impiedice pe FCSB sasi dispute meciul cu CFR Cluj in Ghencea
CSA Steaua are terenul suspendat pentru următorul meci de „acasă”.
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a anunțat că formația patronată de Gigi Becali va face o solicitare oficială pentru a-și disputa ultimul meci din campionat, cel cu CFR Cluj, pe stadionul „Steaua”.

Cum vrea CSA Steaua să nu o lase pe FCSB să-și dispute meciul cu CFR Cluj în Ghencea

Partida FCSB – CFR Cluj urmează să se dispute în una din zilele weekend-ului 21/22 mai, perioadă în care echipele de fotbal și de rugby ale celor de la CSA Steaua n-au niciun meci de disputat în Ghencea. Însă, potrivit GSP, clubul Armatei va respinge solicitarea celor de la FCSB, invocând faptul că formația patronată de Gigi Becali i-a afectat imaginea și interesele.

ADVERTISEMENT

„Din moment ce au existat litigii cu FCSB, pe care le-am câștigat, atunci e clar că acțiunile lui Gigi Becali ne-au prejudiciat. Plus că încă mai sunt în plină judecare alte spețe, inclusiv pe subiectul dacă Gigi Becali trebuie să despăgubească CSA Steaua cu 37 de milioane de euro fiindcă a folosit marca Steaua vreme de 10 ani, deși nu avea voie să o facă.

Toate aceste lucruri sunt argumente solide să nu poți da curs solicitării FCSB de a intra pe stadionul din Ghencea”, a declarat unul dintre oamenii care lucrează la CSA Steaua, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT

Declarația lui Mihai Stoica

„Se va face zilele următoare o solicitare oficială pentru ultima etapă. Zic să aşteptăm răspunsul şi vedem după. CSA Steaua nu joacă acasă, iar echipa de rugby joacă în deplasare cu o zi înainte, la Galaţi.

Se va face solicitare, bineînţeles. Eu vreau să se joace cu titlul pe masă. E singura temere pe care o am. Domnul Mitran am văzut că a spus… Eu am informaţii că terenul la Buzău arată bine şi ne vom asigura să arate şi mai bine.

ADVERTISEMENT

Dacă cei din Peluza Sud, pe care-i cunosc foarte bine şi cu care am avut discuţii înainte, dar era foarte greu să mă înţeleg cu ei…

Au fost independenţi, nu au avut ajutor din partea clubului, s-au manifestat împotriva clubului, au ajutat clubul.

ADVERTISEMENT

Dacă voiau să ne facă probleme, se puteau infiltra pe Arena Naţională şi să ne facă probleme. Nu cred că se pune problema să o facă în Ghencea”, a declarat Mihai Stoica, zilele trecute, la Orange Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 1,65 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT