Sport

Un spaniol, cel mai nou transfer la CSA Steaua

CSA Steaua continuă transferurile în această iarnă. Un jucător de bandă spaniol este cea mai recentă mutare a roș-albaștrilor.
13.01.2024 | 22:34
Un spaniol cel mai nou transfer la CSA Steaua
CSA Steaua București a făcut primul transfer din această iarnă. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
16-01-2024
12:46

Un spaniol, cel mai nou transfer la CSA Steaua

Spaniolul Paulino „Pau” Miguélez este cel mai nou transfer al Stelei și a început deja antrenamentele cu roș-albaștrii. Pe pagina de Facebook a suporterilor steliști a fost publicată prima imagine cu fotbalistul de bandă purtând tricoul Stelei.

Miguélez a fost crescut la Racing Santander și a evoluat ultima dată în liga a 4-a din Spania, la CD Calahorra. A mai jucat la echipele secunde ale celor de la Racing Santander, Sevilla și Las Palmas.

CSA Steaua ocupă locul 7 în Liga 2 Casa Pariurilor.

CSA Steaua continuă transferurile exotice după cel al argentinianului Gianluca Mancuso. FANATIK a aflat cine este noul fundaș central al „roș-albaștrilor”. Fotbalistul a ajuns deja la București.

CSA Steaua București îl transferă pe Kevin Ceceri. Fundașul central vine din Argentina

FANATIK a aflat că stoperul în vârstă de 27 de ani va semna cu „militarii”. Kevin Ceceri a evoluat ultima oară în liga a doua din Argentina la San Telmo. A devenit liber de contract în această iarnă.

ADVERTISEMENT

Masivul stoper de 1,90 metri poate evolua și pe postul de fundaș stânga și are avantajul că deține și cetățenia italiană, deci nu este un jucător extracomunitar, iar formalitățile și documentele s-au putut realiza foarte rapid.

Fundașul central crescut de Gimnasia a mai evoluat în Europa în Spania și este evaluat la 75.000 de euro conform Transfermarkt. A mai jucat în prima ligă din Chile, Iordania și Bolivia.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua București mai face în zilele următoare două transferuri

CSA Steaua București va mai transfera un mijlocaș spaniol care vine din Segunda Division, dar și încă un atacant străin. Alexandru Buziuc și-a reziliat între timp contractul și a eliberat un loc pentru un transfer.

Daniel Oprița a decis să renunțe la cinci jucători, însă s-a lovit de refuzul acestora de a-și rezilia contractele, iar antrenorul chiar a încercat să le găsească echipe. Astfel, Alexandru Boiciuc și Rareș Enceanu refuză să plece și blochează alte veniri în Ghencea.

ADVERTISEMENT

Tsvetelin Chunchukov, fostul jucător al Academica Clinceni, pus și el pe lista neagră, a primit o doua șansă din partea staff-ului tehnic. Astfel, atacantul bulgar va fi reprimit la antrenamente și va juca în Ghencea până la finalul sezonului.

Fostul atacant al FCSB a ajuns la Ceahlăul Piatra Neamț

Alexandru Buziuc e în cădere liberă după ce a plecat de la FCSB. Fostul atacant al lui CS Mioveni a ajuns în Ghencea însă nu s-a impus și a fost dat afară de Daniel Oprița. Vârful a semnat astfel la Ceahlăul Piatra Neamț. Din Ghencea a mai plecat și Mario Topuzov, mijlocașul adus sub formă de împrumut de la CSKA Sofia 1948.

ADVERTISEMENT

Daniel Oprița a vorbit în FANATIK despre campania de transferuri din această iarnă în decembrie: „Vreau să aduc trei jucători. Dar trebuie să rezolv cu cei pe care nu mă bazez. Cu 1-2 sper să se facă un efort să îi semnăm. Un atacant, un mijlocaș ofensiv și un fundaș central”. 

  • 3 jucători transferă CSA Steaua în această iarnă
ADVERTISEMENT