Sport

CSM București – Savehof 35-26, în etapa 11 din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin. Victorie facilă pentru ”tigroaice”

Vezi aici CSM București - Savehof. Partida se dispută duminică, 21 ianuarie, de la ora 17:00, în etapa a 11-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin.
21.01.2024 | 18:12
CSM Bucuresti  Savehof 3526 in etapa 11 din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin Victorie facila pentru tigroaice
Grace Zaadi în timpul meciului CSM București - Savehof, din etapa a 11-a a Ligii Campionilor la handbal feminin. Sursă foto: Gică FLUȘTER/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
21-01-2024
15:16

CSM București - Savehof 35-26

Vezi aici cele mai interesante faze

Final de meci – CSM București învinge fără probleme Savehof, scor 35-26 și păstrează în continuare șanse teoretice pentru a prinde locul 2 în grupă.

ga

Min. 50 – ”Tigroaicele” iau jocul în serios și imediat pun o diferență confortabilă pe tabelă. Scor: 30-20.

Min. 40 – Elevele lui Adi Vasile încep mai greu actul secund și suedezele mai strâng diferența. Scor: 21-15.

Min. 30 – CSM are un final de repriză excelent și intră la vestiare cu un avantaj de 8 goluri. Scor: 18-10.

Min. 20 – ”Tigroaicele” apasă pe accelerație și se desprind pe tabelă. Scor: 9-6.

Min. 10 – Start echilibrat de meci. Scor: 4-4.

Start de meci!

Meciul CSM București – Savehof are loc duminică, 21 ianuarie, cu începere de la ora 17:00, în cadrul etapei a 11-a din grupa A a Ligii Campionilor. CSM, care a dezamăgit din nou, pierzând al doilea meci cu Brest din acest sezon, ocupă locul 5, cu 11 puncte iar oaspetele vin doar în plimbare, pentru că sunt ultimele, cu zero puncte.

Unde se joacă meciul CSM București – Savehof

Confruntarea CSM București – Savehof se desfășoară duminică, 21 ianuarie, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă Cristian Gațu din capitală, în etapa a 11-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin.

ADVERTISEMENT

Din nou antrenorul Adi Vasile ar putea ieși cu pieptul sus să exulte după victorie, una foarte probabilă din moment ce întâlnim cea mai slabă echipă din grupă și putem să facem și noi o victimă.

Însă pe lângă faptul că rezultatele echipei ar putea avea drept consecință o prezență redusă de spectatori față de obicei, presiunea asupra lui Adi Vasile a rămas la fel de mare din partea suporterilor.

ADVERTISEMENT

Aceștia nu înțeleg de ce abia dacă nu califică echipa în Final Four acesta va fi dat jos din funcția de antrenor, pentru că riscul de a nu se prinde Final Four, cu un adversar greu în play-off sau dacă trecem, în sferturi este tot mai mare.

Cine transmite la TV partida CSM București – Savehof

Partida CSM București – Savehof se joacă duminică, 21 ianuarie, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă Cristian Gațu din capitală, în etapa a 11-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin. și va fi televizată pe posturile Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

În timp ce toată lumea acuză faptul că Adi Vasile nu are capacitatea de a da indicațiile cele mai bune jucătoarelor de la CSM București, mai ales în situații dificile, cel împricinat susține că totul este în regulă, conform graficului și că există câteva persoane care au ceva la adresa lui, majoritatea fanilor susținându-l!

Cine este Savehof, adversara lui CSM București din etapa a 11-a din grupa A a Ligii Campionilor

Savehof este un club suedez de handbal, care are secțiuni atât la masculin cât și la feminin. Clubul a fost înființat în urmă cu 73 de ani. Locația este micuța localitate Partille, care este un fel de suburbie din Goteborg. La feminin echipa a reușit să câștige titlul de campioană de 16 ori, record absolut, reușind opt succese consecutive între 2009-2016.

ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei este Jesper Ostlund. Pe plan european Savenhof nu are rezultate spectaculoase. Lotul este alcătuit în mare măsură din jucătoare autohtone, cărora li s-a adăugat una dintre cele mai iubite handbaliste care a evoluat în două rânduri la CSM, Carmen Martin plus alte două jucătoare daneze.

ADVERTISEMENT