Sport

CSM Constanța – Dinamo 25-33 în grupele EHF European League. „Dulăii” n-au avut nicio emoție!

CSM Constanța n-a avut nicio șansă în fața lui Dinamo în grupele EHF European League! Echipa lui Xavi Pascual s-a impus cu 33-25.
27.02.2024 | 19:43
CSM Constanta  Dinamo 2533 in grupele EHF European League Dulaii nau avut nicio emotie
CSM Constanța - Dinamo LIVE STREAM ora 19:45 în penultima etapă din grupele EHF European League. Victoria duce în play-off. La București doar Dinamo a fost pe teren. Foto: Dinamo handbal Facebook
ADVERTISEMENT
27-02-2024
17:46

FINAL. CSM Constanța - Dinamo 25-33

Vezi aici toate fazele video importante. 

FINAL DE MECI! 25-33. „Câinii” câștigă fără emoții la Constanța!
Min. 50: 20-27.
Băieții lui George Buricea nu au reușit să țină pasul cu Dinamo. Trupa lui Xavi Pascual conduce partida de la un capăt la altul. 

PAUZĂ: 11-16. Dinamo conduce la o diferență de 5 goluri la pauză. „Dulăii” sunt favoriți la câștigarea partidei. 

Min. 22: 9-12. CSM Constanța a redus diferența de pe tabelă la 3 goluri. Aliokhin este în mare formă la gazde. 

Min. 17: 6-10. Dinamo menține un avantaj liniștitor. Zein a marcat deja de 4 ori. 

4-8. Diferența continuă să rămână una destul de mare.
2-7.
Dinamo marchează rapid.
2-6.
Constănțenii înscriu și ei.
1-6.
Gazdele ratează atacul, dar „câinii” recuperează foarte bine și înscriu din nou.
1-5.
Miklos Rosta marchează încă o dată pentru „câini”
1-4.
Dinamo înscrie imediat și păstrează distanța de 3 goluri.
1-3.
Constănțenii marchează și ei primul gol.
0-3.
Încă un gol în dreptul dinamoviștilor.
0-2.
„Câinii” își continuă recitalul și au două goluri avans după 3 minute.
0-1.
Dinamo începe în forță și deschide scorul după o aruncare de la 7 metri.

A început meciul!

Meciul CSM Constanța – Dinamo a avut loc marți, 27 februarie, cu începere de la ora 19:45, în cadrul penultimei etape din grupele principale ale EHF European League. A fost un meci decisiv pentru calificarea în play-off, de pe locul 3. Ambele echipe aveau câte două puncte, mergând deja mai departe Sporting Lisabona și Fuchse Berlin, care au câte șase puncte. Cine câștigă aici va prinde locul 3, pentru Dinamo fiind bună și varianta remizei, după ce a trecut de dobrogeni la București la 10 goluri diferență.

Unde se joacă meciul CSM Constanța – Dinamo

Întâlnirea CSM Constanța – Dinamo se dispută marți, 27 februarie, de la ora 19:45, în Sala Sporturilor din Constanța, în ultima etapă din grupele principale ale EHF European League. Oficialii clubului dobrogean au făcut apel la suporteri să umple până la refuz tribunele pentru a fi alături de băieții lui George Buricea.

ADVERTISEMENT

Va fi o atmosferă entuziasmantă, echipa locală neavând decât o singură variantă, victoria, la rezultat de egalitate, deși ambele echipe au două puncte, pentru că pe de o parte golaverajul este favorabil oaspeților și mai există acea victorie directă zdrobitoare din tur, de zece goluri, pentru Dinamo. Din păcate, fanii lui Dinamo vor alege cel mai probabil să meargă la meciul de fotbal de la ora 18:30, de pe stadionul Arcul de Triumf din capitală, cu FC Hermannstadt.

Cine transmite la TV partida CSM Constanța – Dinamo

Partida CSM Constanța – Dinamo se joacă marți, 27 februarie, de la ora 19:45, în Sala Sporturilor din Constanța, în ultima etapă din grupele principale ale EHF European League și va fi transmisă în direct pe posturile Digi Sport 2, Orange Sport 2 și Prima Sport 4. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Deși prezența fanilor dinamoviști va fi ori foarte redusă, ori lipsind cu desăvârșire, pentru că meciul de handbal are loc la o jumătate de oră după ce începe cel de fotbal de la București, totuși forțele de ordine sunt în alertă, pentru a stopa din fașă orice conflict s-ar putea naște între suporterii celor două echipe.

Care a fost parcursul celor două echipe, CSM Constanța și Dinamo, în grupa principală a EHF European League

Echipele românești CSM Constanța și Dinamo au reușit calificarea din prima fază a grupelor, dar știau că vor avea ghinionul de a nimeri pe mai departe în aceeași grupă principală, pentru că una făcut parte din grupa G și alta din grupa H și primele două clasate din cele două grupe au mers împreună în grupa principală, Dinamo fără puncte, urmare a celor două eșecuri cu Fuchse Berlin și dobrogenii cu cele două puncte care le au și acum, eșec la Lisabona și victorie acasă cu Sporting.

ADVERTISEMENT

Astfel câ în grupa principală 4 Dinamo a mai avut de jucat de două ori cu Sporting (a făcut-o odată și a pierdut la Lisabona) și de două ori cu CSM iar constănțenii de două ori cu germanii (primul meci pierdut la Constanța) și cu Dinamo. În ultima etapă Dinamo va întâlni acasă pe Sporting iar CSM va merge în Germania, la Berlin.

Cote la pariuri la jocul CSM Constanța – Dinamo

Deși ambele echipe fac promisiuni războinice, urmând a juca la victorie, casele de pariuri au o altă optică, acordând o cotă extrem de mică bucureștenilor la victorie, doar 1,20 deși a juca la Constanța nu este niciodată ușor și gazdelor un uriaș 6,50 la victorie și la fel de impozant 5,20 pentru șansă dublă 1X.

ADVERTISEMENT

Modul de apreciere al caselor de pariuri apare și mai ciudat parcurgând istoricul ultimelor partide disputate la malul Mării Negre din 2010 încoace și care nu este deloc un galop de sănătate pentru bucureșteni. Dimpotrivă CSM Constanța are 12 succese, Dinamo doar 8 și mai sunt trei rezultate de egalitate! Însă acum, în tur, la București, a fost spectacol Dinamo, scor 33-23.

 

ADVERTISEMENT