Sport

CTP, dezamăgit de o reclamă cu Simona Halep: „Dați cu racheta de pământ pentru că așa ajungeți campioni la Roland Garros!”

Cristian Tudor Popescu a recunoscut că este dezamăgit de eliminarea Simonei Halep de la Roland Garros și a comentat ironic faptul că românca a dat cu racheta de pământ într-o reclamă difuzată la TV.
27.05.2022 | 21:00
CTP dezamagit de o reclama cu Simona Halep Dati cu racheta de pamant pentru ca asa ajungeti campioni la Roland Garros
CTP, dezamăgit de o reclamă cu Simona Halep. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Jurnalistul a explicat ce se întâmplă în momentul de față cu Simona Halep și consideră că nu a fost benefică alegerea lui Patrick Mouratoglou ca antrenor.

CTP, dezamăgit de o reclamă cu Simona Halep

Cristian Tudor Popescu a fost dezamăgit după ce Simona Halep a fost eliminată de la Roland Garros în turul 2, în duelul cu jucătoarea din China Qinwen Zheng, scor 1-2. Ulterior, jurnalistul a comentat dur o reclamă în care apare Simona Halep:

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să vorbesc despre Simona Halep. Mă stupefiază un clip publicitar al unei bănci. O bancă a plătit un clip în care se face un montaj rapid cu Simona Halep la un antrenament.

Dă de nu știu câte ori cu racheta de pământ, urlă… Astea sunt lucruri care se întâmplă la antrenament. Sunt private. De ce trebuie să faci clipul ăsta? Ca să ce? Pentru ca la finalul lui se spune că este un elogiu adus muncii.

ADVERTISEMENT

Păi ai distrus 5, 6 rachete. Păi, racheta aia a fost făcută de niște oameni, costă mult, este făcută din nu știu câte materiale. Este o descărcare de violență.

Și tocmai acum avem cazul Irinei Begu care a dat cu racheta de pământ într-o zonă a terenului în care nu ar fi avut voie să facă asta, pentru că e jucătoare profesionistă”.

ADVERTISEMENT

„Așa ceva… Să arunci racheta ca să sară aproape din capul rachetei. Se poate duce oriunde. Și unde să faci asta? În apropierea spectatorilor.

Un jucător profesionist poate să trântească racheta, dar o face la centrul terenului, departe de oameni, de public. Trebuie să ai un control.

ADVERTISEMENT

Și în condițiile astea noi vedem glorie violenței față de rachetă. Ce îi învață pe copii? Bă, la antrenament aveți grijă! Dați cu racheta de pământ pentru că așa ajungeți campioni la Roland Garros”, a mai spus CTP, la TV Digi24.

„Nu există chimie între Simona și Mouratoglou!”

Cristian Tudor Popescu a vorbit și despre Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, explicând că între cei doi nu s-a format nicio chimie:

Am sperat în urma colaborării cu Mouratoglou, am văzut că încerca o schimbare, după care, ăsta e lucrul cel mai trist, a revenit la jocul ei de siguranță, care nu o poate duce departe la un turneu de anvergură.

Au mai fost jucătoare care au bătut-o pe Simona, fără să fie în topul mondial, nu se descurcă bine cu jucătoare de tipul acesta agresiv.

A făcut meciuri mult mai rele, îmi amintesc de meciul cu Muguruza, când am spus că haterii de pe net o să spună că a vândut meciul”.

Ce văd acum… nu știu ce să spun… jocul ăsta pe care l-am văzut la Roland Garros, turneul ei favorit, dar jocul ăsta nu o duce nicăieri, iar semnalul mai îngrijorător e că înseamnă că nu s-a realizat chimia între ea și Mouratoglou.

M-am îndoit de la început, dar am așteptat să văd ceva. A trecut destul timp, nu e prea devreme. Nimeni nu are dreptul să îi spună unei jucătoare că e timpul să iasă de pe teren”, a mai spus CTP.

ADVERTISEMENT