Life

Cu cât poți să vinzi carpeta cu Răpirea din Serai. Costă o mică avere acum

Cu cât poți să vinzi acum celebra carpetă cu Răpirea din Serai. Dacă o mai ai acasă, poți să obții o sumă destul de mare de bani.
01.03.2023 | 15:29
Cu cat poti sa vinzi carpeta cu Rapirea din Serai Costa o mica avere acum
Cu cât poți să vinzi carpeta cu Răpirea din Serai. Costă o mică avere acum. Foto olx.ro
ADVERTISEMENT

Faimoasa carpetă cu Răpirea din Serai, pe care probabil ai văzut-o sau a avut o și tu atunci când erai mic, a ajuns să coste acum o avere. Iată cât poți s-o vinzi sau să o cumperi în cazul în care ți-o dorești.

Cu cât poți să vinzi carpeta cu Răpirea din Serai

Imaginea este o scenă dintr-o operă a lui Mozart intitulată chiar așa, care o arată pe domnița Constanța închisă în Palatului lui Selim Pașa și pe Belmonte, un nobil spaniol care voia să o elibereze.

ADVERTISEMENT

Acesta a reușit să pătrundă în palat și cei doi fac cumva să fugă împreună, dar până la urmă sunt prinși înainte de a scăpa cu barca. Până la urmă, cei doi sunt iertați și cruțați.

Deși pentru unii Răpirea din Serai sau carpeta cu această imagine a devenit un motiv de dispreț, iată că aceasta se vinde foarte scump pe site-urile de profil.

ADVERTISEMENT

Carpeta cu Răpirea din Serai poate ajunge să coste chiar și o mică avere. Cel mai mic preț pentru o astfel de carpetă este în jur de 500 de lei și sunt mai multe disponibile în București, Sibiu sau Pitești.

„Vând carpeta veche originala, stare impecabila cu Răpirea din serai. Dimensiuni 120/180. Predare in sector 1 București”, scrie cineva care cere 700 de lei.

ADVERTISEMENT

Oamenii cer o mică avere pe celebra carpetă cu Răpirea din Serai

Variantele mai mari ale carpetei cu Răpirea din Serai sunt chiar mai scumpe de atât și prețul crește în funcție și de dimensiune. Altcineva cere 1.000 de lei pe carpetă, pentru că este în stare perfectă.

„Vând Carpeta Răpirea din Serai. Carpeta se află în stare foarte bună (practic este nouă, nefolosită) a fost găsită într-o lada de zestre. Perfectă pentru colecții. Pentru mai multe detalii nu ezitați să sunați”.

ADVERTISEMENT

Prețul este 1.000 de lei este destul de comun pentru site-urile de profil pe care oamenii vând carpetele, mai ales pe cele în stare foarte bună, iar prețul este același indiferent de oraș.

„Originală, Carpeta Răpirea din serai dim 1,90/1,20 cm stare bună se vede și o parte din eticheta de pe verso. Doar București”, a mai scris cineva care cere 1.000 de lei.

Un tablou de dimensiuni mari cu Răpirea din Serai este 2.000 de lei: „Vând carpetă răpirea din serai , înramata și cu geam ORIGINAL. Nu accept nici un fel de schimb , se poate vedea în zona valea lungă militari. Dimensiuni în jur de 2m x 1,5 aproximativ”.

ADVERTISEMENT
Tags: