Life

Cu câte doze s-a vaccinat Dragoș Dolănescu. Toată familia sa a avut Covid

Dragoș Dolănescu a decis să se vaccineze cu cinci doze împotriva Covid-19. Totuși, politicianul susține că oamenii nu ar trebui obligați să se imunizeze.
11.01.2022 | 08:47
Cu cate doze sa vaccinat Dragos Dolanescu Toata familia sa a avut Covid
ADVERTISEMENT

Dragoș Dolănescu și familia sa au trecut prin momente neplăcute. Toți s-au infectat cu coronavirus.

Politicianul a decis să se imunizeze cu cinci doze (trei vaccinuri diferite).

Cu toate acestea, el susține că oamenii nu ar trebui obligați să se vaccineze.

Cu câte doze s-a vaccinat Dragoș Dolănescu. Toată familia sa a avut Covid

Dragoș Dolănescu a vrut să fie un exemplu pentru comunitate. Politicianul stabilit de ani buni în Costa Rica a decis să se imunizeze cu toate tipurile de vaccin existente.

ADVERTISEMENT

S-a vaccinat de cinci ori în SUA și Costa Rica. Acesta a povestit că toată familia sa a avut Covid. Fiul său cel mare s-a infectat primul.

“Toată familia a avut coronavirus. Primul care a luat virusul a fost Ion, care ne-a dat la toți. A fost ca o răceală puternică. Am stat 14 zile în casă. Eu mi-am făcut cinci vaccinuri în SUA ȘI Costa Rica.

ADVERTISEMENT

Știi că eu merg mult la Miami și mi-am făcut acolo vaccinul Johnson&Johnson, apoi m-am imunizat cu Pfizer.

La ceva timp am făcut în Costa Rica și vaccinul de la AstraZeneca. Am vrut să le fac pe toate, să arăt că nu se întâmplă nimic cu mine. Toată familia și-a făcut vaccinul, mai puțin Darius, fiul meu cel mic, care a împlinit 11 ani.”, a povestit politicianul pentru Click. 

ADVERTISEMENT

Chiar dacă el și familia sa s-au vaccinat, fiul regretatului Ion Dolănescu nu susține imunizarea obligatorie. Acesta consideră că fiecare individ ar trebui să decidă singur care este cea mai bună soluție. Acesta și-a susținut ideea în cadrul mai multor emisiuni în care a apărut.

“Eu am susținut vehement peste tot pe unde am fost invitat, că nu e normal ca oamenii să fie obligați să se vaccineze, fiecare trebuie să decidă pentru el ce face. Eu așa consider, chiar dacă m-am imunizat la greu”, a mai spus Dragoș Dolănescu.

ADVERTISEMENT

Politicianul speră ca pandemia de coronavirus să nu îi dea planurile peste cap. Își dorește ca în această primăvară să vină în România. În acest moment, în Costa Rica sunt peste 5.000 de persoane infectate cu Omicron.

Fiul lui Ion Dolănescu trăiește de ani buni în Costa Rica și este unul dintre cei mai cunoscuți oameni politici.

ADVERTISEMENT