Life

Cu ce bărbat celebru a fost surprinsă Andreea Antonescu. Este un cunoscut al lumii mondene

Cu cine s-a afișat Andreea Antonescu în mediul online. Bărbatul este un personaj extrem de cunoscut în showbiz-ul românesc.
11.11.2023 | 14:35
Cu ce barbat celebru a fost surprinsa Andreea Antonescu Este un cunoscut al lumii mondene
Cu cine s-a afișat Andreea Antonescu în mediul online. Bărbatul este un personaj extrem de cunoscut în showbiz-ul românesc. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cu ce bărbat celebru a fost surprinsă fosta concurentă de la America Express. Este un cunoscut al lumii mondene. Cântăreața a trecut recent printr-o despărțire și a divorțat de tatăl fiicei sale mai mari, Sienna Spak.

Cu cine s-a afișat Andreea Antonescu în mediul online. Bărbatul este un personaj extrem de cunoscut în showbiz-ul românesc

Cu cine s-a afișat Andreea Antonescu în mediul online, în urmă cu foarte puțină vreme. Bărbatul este un personaj extrem de cunoscut în showbiz-ul românesc și nu este pentru prima oară când cei doi apar împreună.

ADVERTISEMENT

Tânărul cu care vedeta a apărut la un festival celebru din București se numește Eduard Dunărințu și lucrează ca social media la Pro TV. Creatorul de conținut a fost în trecut și PR, iar în anul 2018 a terminat Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA.

De asemenea, a făcut voluntariat la mai multe companii de PR din Capitală. Pe rețelele de socializare apare că are o colaborare cu fosta concurentă de la America Express, competiție difuzată la Antena 1. Această colaborare a fost semnată în anul 2019.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil Andreea Antonescu și bărbatul lucrează împreună, mai ales că îndrăgita cântăreață nu a făcut nicio declarație pe marginea subiectului. De când s-a despărțit de Victor Vrînceanu nu a mai vorbit despre viața sa amoroasă.

„S-a lăsat cu mare petrecere pentru micuța Victoria-Venice”, este mesajul transmis de Eduard Dunărințu pe Instagram, în luna iunie când frumoasa șatenă a botezat-o pe fiica sa cea mică, alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu și Eduard Dunărințu

Andreea Antonescu și Eduard Dunărințu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Andreea Antonescu, detalii despre relația cu fostul iubit

Andreea Antonescu a discutat de multe ori despre fostul partener de viață cu care a devenit mamă pentru a doua oară. Jumătatea formației Andre a venit și cu câteva detalii despre relația cu fostul iubit, Victor Vrînceanu.

„Cu Victor mă înțeleg bine, ne sfătuim în tot ceea ce o privește pe bebelina! Scopul amândurora este că iubita noastră să fie fericită și să aibă o viață frumoasă. Bebelina este, după cum am mai spus, a doua minune minunată a mea!

ADVERTISEMENT

Este mai mult ca perfectă, veselă, alintată la maximum, bineînțeles, energică! Mă descurc foarte bine, îmi este mult, mult mai ușor cu ea”, a spus vedeta la un moment dat pentru click.ro.

ADVERTISEMENT