Sport

Cu ce pantofi s-a afișat Dragomir la „Max-Profețiile lui Mitică”. „Au 50 de grame. Sunt de bătrânețe” Cât costă

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, l-a surprins pe Horia Ivanovici în emisiune. A făcut spectacol cu pantofii săi de lux.
28.01.2024 | 11:56
Cu ce pantofi sa afisat Dragomir la MaxProfetiile lui Mitica Au 50 de grame Sunt de batranete Cat costa
Dumitru Dragomir a făcut spectacol la prima ediție din 2024 a „Max Profețiilor lui Mitică”. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a revenit în forță la „Max Profețiile lui Mitică”, una dintre cele mai urmărite emisiuni din spațiul online și care poate fi vizionată live pe FANATIK.RO în fiecare luni, de la ora 13:30.

Dumitru Dragomir dă moda în Capitală. Cu ce pantofi de lux a venit la „Max Profețiile lui Mitică”: „N-am văzut în viața mea”

Horia Ivanovici a remarcat vestimentația de gală a lui Mitică Dragomir la prima ediție din acest an a „Max Profețiilor lui Mitică”: „Am și eu o întrebare. Pălăria ca pălăria. Bă, da ce-s pantofii ăștia la tine? Te rog, dă-mi și mie un pantof. Bă, nu-mi dai și mie unul?

ADVERTISEMENT

Pe cuvânt… Dă-mi-l puțin, vorbesc serios. Vreau să mă uit. Să vă arăt ceva ce n-ați mai văzut. Deci fi-ți atenți. Deci îmblăniți, fii atent. Cum să îl țin? Mă, frate, e blană.

Ce e, bizon? Eu n-am văzut așa ceva în viața mea. Ce pantofi sunt ăștia? Mamă, dar tari rău nea Mitică. N-am mai văzut. Îmblăniți, ușori. E prima oară când văd, mi se pare chiar șmecherie.

ADVERTISEMENT

Pantofi din-ăștia decupați oameni buni, îmblăniți. Am mai văzut ghete îmblănite, cizme, normal. Dar din-ăștia n-am văzut în viața mea. Sunt firmă ceva sau ce sunt?”. 

Dumitru Dragomir explică alegerea extravagantă: „Pentru bătrânețe măi dragul tatii. E frig pe șantier”

Dumitru Dragomir a dezvăluit de ce a optat pentru pantofii care l-au făcut să bage adânc mâna în buzunar: „Băi, sunt ușori. Așa de ușor de nedescris. Pentru asta i-am luat. Cred că au 50 de grame. Sunt niște pantofi făcuți cadou. Stai, că pantofii nu se fac cadou. Aș minți. 

ADVERTISEMENT

Sunt de ani de zile. Pentru bătrânețe măi dragul tatii. Sunt bătrân, că ne înjură lumea. Nu prea mi-e frig, dar mă duc în șantier, înțelegi? Și e frig pe șantier”.

Horia Ivanovici a devenit și mai curios: „Deci cât, 2000 de euro? Și pălăria cât a fost? 100 de euro?”. „Don Corleone” a răspun sincer: „Eh, costă dublu decât pălăria. Băi nu știu, cred că e și asta vreo 2-300 de euro, dar nu mai mult. 

ADVERTISEMENT

La pensia pe care o am îmi permit să port măcar o pereche de pantofi îmblăniți să nu-mi înghețe picioarele la bătrânețe”, a mai surprins fostul președinte al LPF.

Mitică Dragomir dă din nou ora exactă în modă. Și-a luat pantofi de lux

ADVERTISEMENT