Life

Cu ce poți înlocui balsamul de rufe. Sunt două produse nelipsite în gospodărie

Ce poți utiliza în afară de balsam de rufe. Sunt două ingrediente simple pe care le are orice femeie în locuința proprie.
23.06.2023 | 19:30
Cu ce poti inlocui balsamul de rufe Sunt doua produse nelipsite in gospodarie
Ce poți utiliza în afară de balsam de rufe. Sunt două ingrediente simple pe care le are orice femeie. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cu ce poți înlocui balsamul de rufe care le oferă hainelor tale prospețime o perioadă lungă de timp. Sunt două produse nelipsite în gospodărie. FANATIK îți spune care sunt substanțele la care poți apela cu mare încredere.

Ce poți utiliza în afară de balsam de rufe. Sunt două ingrediente simple pe care le are orice femeie

Balsamul de rufe este un produs utilizat frecvent, mai ales atunci când îți dorești ca obiectele vestimentare să fie moi și cu un miros plăcut, dar știai ce mai poți utiliza în afară de acesta? Sunt două ingrediente simple pe care le are orice femeie în casă.

ADVERTISEMENT

Oțetul și bicarbonatul de sodiu fac adevărate minuni în gospodărie. Acestea trebuie neapărat să fie combinate împreună cu puțină apă și ulei esențial, aroma putând fi aleasă de fiecare gospodină în parte.

Potrivit terra.com.mx, acest truc extrem de util se realizează prin diluarea oțetului în apă într-un recipient destul de mare. Pentru fiecare două măsuri de apă se pune o jumătate de cană de oțet. Apoi se adaugă bicarbonatul de sodiu.

ADVERTISEMENT

E nevoie de o lingură pentru fiecare măsură de oțet. Combinația aceasta nu trebuie trecută cu vederea, fiind foarte importantă pentru că în felul acesta substanțele vor produce efervescență. Se amestecă cu o lingură.

Ultimul pas este adăugarea uleiul esențial, care poate fi de lavandă, portocală sau oricare aromă care vă place. Orice ați alege hainele vor avea un parfum plăcut și vor mirosi săptămâni întregi a curățenie și prospețime.

ADVERTISEMENT

Balsam de rufe, rețeta economică

Nu uitați să adăugați balsmul de rufe tocmai obținut în mașina de spălat rufe! Pe lângă haine încântătoare veți face și economie la bani. De acum înainte veți alege, cu siguranță, să apelați la această metodă.

Mai mult decât atât, trebuie să țineți cont că datorită uleiurilor esențiale combinația dintre produse trebuie agitată de fiecare dată înainte de a fi folosită. În felul acesta aromele se vor dispera pe toate obiectele vestimentare.

ADVERTISEMENT

Și unde mai pui că hainele nu vor mai conține de acum înainte nicio substanță chimică care face rău organismului și pielii de pe corp. Acetatul de benzil și alcoolul benzilic vor fi eliminate definitiv din viața voastră.

ADVERTISEMENT