Life

Cu ce se ocupă fiul Ozanei Barabancea. Puțini s-ar fi gândit că face asta

Care este meseria pe care o are băiatul sopranei Ozana Barabancea. Foarte puține persoane ghicesc ce drum a ales tânărul.
18.02.2024 | 15:45
Cu ce se ocupa fiul Ozanei Barabancea Putini sar fi gandit ca face asta
Care este meseria pe care o are băiatul sopranei Ozana Barabancea. Foarte puține persoane ghicesc ce drum a ales tânărul. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă fiul Ozanei Barabancea. Puțini s-ar fi gândit că face asta. Andrew, rodul iubirii dintre jurata de la Te cunosc de undeva și Sorin Terinte, i-a surprins pe mulți cu decizia sa în privința domeniului profesional.

Care este meseria pe care o are băiatul sopranei Ozana Barabancea. Foarte puține persoane ghicesc ce drum a ales tânărul

Care este meseria pe care o are băiatul sopranei Ozana Barabancea. Foarte puține persoane ghicesc ce drum a ales tânărul care la un moment dat urma aceeași facultate ca și celebra sa mamă. Andrew a absolvit o facultate particulară.

ADVERTISEMENT

Conform paginii sale de socializare a urmat cursurile de la Universitatea Națională de Muzică din Bucuresti. Ulterior, a intrat la Conservator, semn că tânărul în vârstă de 23 de ani calcă pe urmele figurii materne.

Vedeta de la Antena 1 are numai cuvinte de laudă pentru fiul său care este producător de trap. Soprana a urcat de mai multe ori pe aceeași scenă cu băiatul său, inclusiv cu fiica, Gloria, care, de asemenea, este pasionată de muzică.

ADVERTISEMENT

„Fiul meu este la master la Conservator și este producător de trap. Pentru că fiul meu este producător de trap, nu am ce să spun decât de bine. Trebuie să îmi fac și eu temele și să învăț și eu.

Și acest curent face parte din muzica internațională, are un loc. Acest curent a scris o pagină în istoria muzicală și atunci o să învăț să-l analizez. Asta nu înseamnă că o să-l introduc în repertoriu, dar există.

ADVERTISEMENT

Atunci faci ca la muzicologie, înveți din toate câte puțin”, a mărturisit Ozana Barabancea despre fiul său, Andrew, pentru cancan.ro. Fiica juratei emisiunii Te cunosc de undeva, Gloria, este pianistă.

Ozana Barabancea, despre trapperul preferat din România

Ozana Barabancea a discutat pentru aceeași sursă și despre trapperul preferat din România. Soprana recunoaște că cultura sa este minimalistă în acest domeniu, însă are mai multe aprecieri pentru un anumit artist.

ADVERTISEMENT

Mai exact, vedeta de la Antena 1 ascultă muzica pe care o face Killa Fonic. Jurata de la Te cunosc de undeva consideră că artistul, pe numele din buletin Ionuț Răducanu, este foarte talentat. Cântărețul a fost membru al trupei Șatra B.E.N.Z.

ADVERTISEMENT