Life

Cu ce se ocupă, în prezent, Cătălin Josan. Fostul câștigător de la Megastar a dispărut din atenția publicului

Ce face Cătălin Josan de când nu mai este în lumina reflectoarelor. Fostul câștigător Megastar a devenit din ce în ce mai ”zgârcit” cu aparițiile publice
10.01.2024 | 15:06
Cu ce se ocupa in prezent Catalin Josan Fostul castigator de la Megastar a disparut din atentia publicului
Ce face Cătălin Josan de când nu mai apare în public. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

În anul 2006, industria muzicală îl primea cu brațele deschise pe Cătălin Josan. Acesta a reușit să câștige unul dintre sezoanele Megastar, emisiunea de talente de la Prima TV. Din păcate, cariera lui nu a fost una prea longevivă. De ani buni, acesta a dispărut din atenția publicului, dar se pare că are și-a găsit o altă preocupare.

Cătălin Josan și-a început cariera muzicală în anul 2006

Cătălin Josan a rămas în istorie ca fiind primul câștigător al emisiunii Megastar, unul dintre cele mai celebre formate TV de căutare a talentelor muzicale. Muzica și talentul său i-au uimit pe jurați, iar asta i-a dus direct în finală.

ADVERTISEMENT

2006 a fost momentul cel mai important pentru cariera lui Cătălin Josan. Emisiunea de la Prima TV i-a deschis ușile spre lumea muzicală. Însă, Cătălin nu a fost vizibil prea mult în acest domeniu.

Cătălin Josan a pășit pe scena de la Megastar cu dorința de a afirma în muzică. Și a reușit asta, ba chiar a lansat și câteva piese după ce a plecat acasă cu marele premiu. Și, totuși, cum de și-a pierdut pasiunea pentru muzică?

ADVERTISEMENT

Toate reușitele sale profesionale indicau faptul că acesta va avea o carieră longevivă în lumea muzicală. Cătălin a participat la Eurovision România, iar piesele lui nu au trecut neobservate.

Câtigătorul Megastar s-a logodit cu partenera sa

Câștigătorul Megastar a ajuns cu piesa ”When we’re together pe locul 3 în prima semifinală de la Eurovision. Cu piesa ”Run away” a juns pe locul 4 în cea de-a doua semifinală. După aceste momente, cariera lui muzicală nu a mai fost la fel de vizibilă.

ADVERTISEMENT

Cătălin Josan nu mai cântă așa cum o făcea înainte, dar a continuat să fie atras de artă, indiferent de forma ei. Ba mai mult, acesta a început să fie din ce în ce mai activ în plan social și susține tot felul de cauze umanitare.

Originar din Republica Moldova, Cătălin Josan este o prezență constantă la evenimentele culturale din țara sa. De asemenea, ori de câte ori are ocazia, se implică în susținerea diverselor cauze sociale.

ADVERTISEMENT

Dacă în muzică nu prea mai este activ, lucrurile stau diferit în mediu online. Pe paginile sale oficiale de socializare, artistul postează constant ceea ce face și cu ce își ocupă timpul liber.

De pe conturile sale oficiale, fanii au putut să afle că acesta a făcut marele pas în relația cu iubita lui. Artistul a cerut-o de soție pe Helen Alexander, iubita sa pe care o are de mulți ani.

Spre deosebire de iubitul ei care a cochetat cu lumea artistică, Helen lucrează într-un alt domeniu. Aceasta a absolvit Dreptul, iar în prezent, lucrează în Republica Moldova în domeniul marketingului.

ADVERTISEMENT