Life

Secretul bine păzit de la Prima TV despre un celebru bărbat însurat: „Femei cu 15 ani mai tinere decât mine”

FANATIK a aflat secretul bine păzit de la Prima TV! Unul din concurenții show-ului Cursa iubirii frânge inime femeilor, deși e însurat.
31.10.2023 | 15:59
Secretul bine pazit de la Prima TV despre un celebru barbat insurat Femei cu 15 ani mai tinere decat mine
Secretul bine păzit de la Prima TV depre un celebru bărbat însurat, aflat de FANATIK. Foto: Prima TV/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Un celebru bărbat de la Prima TV, devenit vedetă peste noapte, în urma participării într-un show al postului, și-a dezvăluit unul din secrete, în exclusivitate pentru FANATIK.

Secretul de la Prima TV. Cine e, de fapt, Cosmin Pantazi de la Cursa iubirii

Cosmin Pantazi de la Cursa iubirii, căci despre el este vorba, a atras atenția tuturor gagicilor încă de când a intrat în emisiune. FANATIK a aflat câteva lucruri despre bărbatul însurat de 11 ani cu partenera sa, Adela.

ADVERTISEMENT

Pasionat de sală, practicant de culturism și sportiv până în măduva oaselor, Cosmin Pantazi încinge imaginația concurentelor din Cursa iubirii și nu numai. Are 40 de ani însă are mare grijă de corpul său. Petrece ore întregi în sala de fitness și se hrănește sănătos.

A intrat în cursă pentru cei 15.000 de euro și o vacanță exotică, premiul pus la bătaie de Prima TV. Alături de soția lui, Adela, face față cu brio probelor fizice dificile. Își întreține fizicul, dar are grijă și de suflet: Cosmin e pasionat de pescuit și antrenamentele la sală.

ADVERTISEMENT

Votat de către colegele de la filmări în unanimitate cel mai sexy concurent din Cursa iubirii, Cosmin a reușit să le impresioneze pe fete și să scape de nominalizarea la eliminare.

Bărbatul de 40 de ani a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, cum e să fie adulat de femei și fete mai tinere decât el chiar și cu 10 sau 15 ani.

ADVERTISEMENT

„Faptul că sunt admirat de femei cu 15 ani mai tinere mă flatează”

„Faptul că sunt admirat de femei chiar și cu 10, 15 ani mai tinere decât mine mă flatează, bineînțeles. Cu siguranță, în viață te lovești de situații în care aspectul fizic te poate ajuta. Eu, din dorința de a duce un stil de viață cât mai sănătos am deschis și o sală de fitness. Ăsta e un motiv în plus de a face mișcare zi de zi. 6 zile din 7 pe săptămână cel puțin o oră pe zi o petrec în sala de fitness. Asta mă face împlinit”, ne-a declarat Cosmin.

Pentru musculos de la Cursa iubirii probele fizice par super simple. Când vine vorba de rezolvarea problemelor din cuplu, atunci apare adevărată provocare, Cosmin și soția lui, Adela, având ceva scheleți îngropați în șifonier.

ADVERTISEMENT

Reality-show-ul prezentat de Cove la Prima TV a început de curând, iar despre acest concurs în echipe formate din persoane care se iubesc, prezentatorul a făcut câteva dezvăluiri, pentru FANATIK.

PRIMA TV
Cosmin Pantazi este concurent în reality-show-ul Cursa iubirii de la Prima TV. Foto: Prima TV

Cove, dezvăluiri despre Cursa iubirii

„Cele 12 cupluri pleacă pentru o lună din confortul casei. Călătorim cu acest autocar prin toată România. Ne oprim în locații diverse. Ei sunt supuși la tot felul de probe. Vorbim de la probe fizice la probe să zicem încărcate de emoție, în care să își facă declarații. Trebuie să își recunoască anumite greșeli sau să-și spună lucruri pe care nu le-au spus niciodată, fie că vorbim despre minciuni sau de lucruri ascunse.

Tot caruselul ăsta de emoții face în așa fel încât show-ul să fie unul real, plin de adrenalină, de zâmbete, de lacrimi. Este un format complex în care avem de toate.

Avem de la cupluri ce sunt de aproape 15 ani împreună, au familii, au copii, până la cupluri ceva mai tinere care sunt la începutul relației. O să vedem cum gestionează situațiile de criză prin care trec împreună”, ne-a spus, recent, Cove. Cursa iubirii e difuzată sâmbătă de la 20.00 și duminică de la 22.00 la Prima TV.

ADVERTISEMENT
Tags: