Life

Cu ce se ocupă Melinda, soția lui Puya. Concurenta de la America Express face bani dintr-o pasiune inspirată ”din bătrâni”

Care este ocupația Melindei, soția lui Puya. Concurenta de la America Express face bani dintr-o pasiune veche de secole, inspirată din ”bătrâni”.
08.03.2023 | 19:45
Cu ce se ocupa Melinda sotia lui Puya Concurenta de la America Express face bani dintro pasiune inspirata din batrani
Melinda și Puya participă împreună la America Express. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Melinda, soția lui Puya, a intrat în atenția publică de când participă la America Express. Pe partenerul său îl cunoaște o țară întreagă și îi apreciază muzica, fiind artist, însă puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă concurenta. Aceasta face bani, dincolo de competiție, dintr-o pasiune ce este parte din tradițiile românești.

Cu ce se ocupă Melinda, soția lui Puya. Afacerea care îi aduce bani concurentei de la America Express

Melinda Gărdescu pe numele complet are 33 de ani și s-a născut în Deva. I-a oferit lui Puya trei fetițe, de când s-au căsătorit în 2011, iar încă din copilărie spune că a fost atrasă de croșetat, un obicei ce s-a răspândit din moși-strămoși în toata țara.

ADVERTISEMENT

Soția lui Puya a hotărât într-o zi să-și transforme pasiunea într-o afacere. Așadar, și-a deschis un site unde vinde produse personalizate. Chiar și costume de baie creează, iar acestea îi iau în jur de trei zile ca să le facă, încât totul să iasă impecabil.

”La mine în familie e o tradiție cu croșetatul. Din stră-stră-stră bunica. Ei brodau cu mătăsuri. Pantalonii ăștia au durat vreo 3 săptămâni și rochia mai mult. Acum am început ca o pasiune, mereu am avut ceva croșetat. Mereu m-a pasionat.

ADVERTISEMENT

Ele sunt piese unice. 3 zile durează să fac un costum de baie. Poți să lucrezi cu materiale naturale, lână, cașmir, bumbac. Suntem prieteni și cu natura. Am un site. Momentan fac pe comandă și sunt personalizate”, a explicat Melinda Gărdescu într-un interviu pentru XNS, de pe Antena Stars.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Melinda Gardescu (@melindagardescu)

Cum s-au cunoscut Melinda și Puya

Melinda este cu Puya de pe vremea când era doar o adolescentă în vârstă de 17 ani. Ea l-a cunoscut pe artist în 2006, când era în clasa a XII-a și prezenta un Bal al Bobocilor din Deva. Acolo, Puya a fost invitat să le cânte elevilor, dar a primit țeapă de la organizatori, căci nu și-a primit banii.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu și-a încasat onorariul, Puya nu regretă acea zi în care a cântat pe gratis, fiindcă și-a întâlnit dragostea vieții lui, cu care face o echipă bună, în prezent, la America Express. Nu a pus preț nici pe diferența de vârstă, Melinda fiind cu zece ani mai mică decât el. Iubirea lor a fost cea care a contat cel mai mult.

”Ea prezenta Balulul bobocilor în Deva și eu trebuia să cânt. Doar că aveau 1.000 de oameni în sală și mie mi-au zis că nu mai au bani. Așa că nu am mai cântat. Practic, mi-a tras țeapă la concert. Nu ți se pare romantic? Nici acum nu recunoaște și spune că, de fapt, eu le-am tras țeapă. Era tare în gură, sincer, și asta mi-a plăcut.

ADVERTISEMENT

Bine acum regret, sincer (râde). Am făcut schimb de telefoane și am tot vorbit. A durat ceva, oricum. Cântam pe oriunde, oricum, numai să merg încolo. Până într-o zi când mi-am luat inima în dinți și i-am sunat părinții”, a spus Puya, potrivit protv.ro

ADVERTISEMENT