News

Cu ce viteză amețitoare a condus un tânăr din Vrancea? Poliția l-a amendat cu 2900 de lei

23.03.2021 | 07:31
Cu ce viteza ametitoare a condus un tanar din Vrancea Politia la amendat cu 2900 de lei
ADVERTISEMENT

Un tânăr de 21 de ani din județul Vrancea a fost surprins de radar cu o viteză ametițoare pe un drum național.

Băiatul inconștient a fost amendat cu 2.900 de lei, iar permisul i-a fost suspendat pentru 90 de zile, potrivit News.ro.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc în județul Buzău. Poliția a depistat un tânăr care conducea pe un drum național cu 251 km/oră.

Viteză ametițoare. Un tânăr din Vrancea a condus cu 251 km/oră pe un drum național

Băiatul conducea pe DN2E85, în afara localităţii Racoviţeni. Mergea spre casă, spre judeţul Vrancea. Acesta se afla la volanul unui autoturism Audi A6 şi era însoţit de un prieten.

ADVERTISEMENT

Oprit de poliţişti, tânărul a semnat procesul verbal, neputând da o explicaţie pentru viteza cu care mergea.

Şoferul a fost amendat cu 2.900 de lei şi i-a fost reţinut permisul pentru 90 de zile. În aceeaşi zi, poliţiştii au depistat un alt şofer care circula cu 227 de kilometri la oră.

ADVERTISEMENT

Accident înfiorător

Zilele trecute, un tânăr de 23 de ani a decedat în comuna Berbești din județul Maramureș, după ce a pierdut controlul volanului și a lovit un autoturism care era parcat. După impactul puternic, mașina a ricoșat într-un stâlp de electricitate de pe marginea șoselei.

„În urma impactului, firele de curent au căzut peste mașină, iar pompierii au fost nevoiți să aștepte intervenția Electrica pentru decuplarea curentului. Persoana încarcerată a fost extrasă de către pompieri, dar din păcate este decedată. Este vorba despre un tânăr de 23 de ani din localitate”, a transmis IPJ Maramureș.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, principala cauză a acestui accident ar fi fost viteza excesivă. Împrejurările exacte vor fi stabilite, însă, în urma anchetei demarate de oamenii legii.

ADVERTISEMENT