News

Cu cine a fost închisă Miruna Pascu, mama tânărului drogat care a ucis doi oameni la 2 Mai. Femeia şi-a chemat de urgenţă avocatul

Cu cine stă în celulă Maria Pascu, mama celui care a ucis doi oameni lângă stațiunea 2 Mai. Noi declarații ale martorilor despre ea
17.09.2023 | 11:10
Cu cine a fost inchisa Miruna Pascu mama tanarului drogat care a ucis doi oameni la 2 Mai Femeia sia chemat de urgenta avocatul
Miruna Pascu împarte arestul cu încă două femei / Foto: Inquam Photo
ADVERTISEMENT

După Vlad Pascu, tânărul care a ucis două persoane lângă stațiunea 2 Mai (județul Mangalia), conducând sub influența drogurilor, a venit și rândul mamei sale, Miruna Pascu, să țină opinia publică cu ochii pe ea.

Dusă în arestul Poliției Capitalei

Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, autorul tragediei de la 2 Mai, a fost arestată preventiv, fiind acuzată că a încercat să șantajeze martori din dosarul ce-l vizează pe fiul său. Miruna Pascu a fost dusă în arestul Poliției Capitalei și se află încarcerată împreună cu două femei, care au ajuns după gratii pentru furt, scrie Capital. Femeia și-ar fi chemat de urgență avocatul.

ADVERTISEMENT

Potrivit procurorilor DIICOT, Miruna Pascu ar fi anenințat-o pe fosta prietenă a fiului ei, în două rânduri. Potrivit anchetatorilor, femeia i-a trimis un mesje fetei „din care rezulta că în situația în care nu va da curs solicitărilor de întrevedere, va furniza presei informații compromițătoare despre aceasta”.

Denunțată de două tinere

Potrivit sursei citate, două fete au denunțat-o pe mama lui Vlad Pascu pentru le-ar fi amenințat. Una din denunțătoare le-a relatat anchetatorilor despre Vlad Pascu, cum au ajuns să-l cunoască, inclusive despre consumul de droguri de mare risc.

ADVERTISEMENT

„L-am cunoscut pe Vlad Pascu, într-un anturaj din care mai făceau parte Rareș Ion, Tudor zis ‘Maru’ și mai mulți băieți și fete ale căror nume nu mi le amintesc. Știu că la acel moment Vlad Pascu se droga cu mai multe feluri de droguri, respectiv fuma cannabis, trăgea pe nas cocaină, de obicei acasă la Pascu, într-o casă, unde până la un punct, Vlad a locuit cu tatăl lui și soția acestuia. Precum și cu sora lui vitregă, iar din primăvara acestui an, tatăl lui a început să se mute treptat de acasă și să îl lase să stea singur”, a declarat aceasta.

Vlad Pascu, dealer pentru prieteni

Martora a mai spus că ar fi primit droguri (oxicodonă și metamfetamină) chiar de la Vlad Pascu, acesta din urmă având cantități pe care le punea la dispoziția prietenilor săi.

ADVERTISEMENT

„În acele împrejurări, Vlad Pascu mi-a dat oxicodonă și o pastilă de metamfetamină. Când am ajuns eu, pe masa din camera lui era pisată mai multă oxicodonă, nu știu cam câte pastile, dar toți am prizat de acolo. De altfel, toate foliile care apar în videoclip sunt folii de oxicodonă de 80 Mg, pe care el le desfăcea, le pisa și ni le punea la dispoziție să le prizăm”, a spus ea.

„După ce ne-am drogat în acest mod, ne-am plimbat cu Buggy Car-ul, în zona Tipografilor și ne-am urcat cu mașina pe linia ferată din zona Universității Române-Americane. În luna mai 2023 am fost la tratament pentru dezintoxicare la Obregia și nu am mai consumat deloc oxicodonă (…)”.

ADVERTISEMENT

Martori amenințați

În legătură cu amenințările din partea Mirunei Pascu, martora a mai spus:„Pascu Miruna mi-a spus că dacă voi spune adevărul, în sensul că eu consumam împreună cu Pascu Vlad, voi intra la DIICOT martor și voi ieși inculpat, pentru consum de droguri. (…) De altfel, mi-a și zis să șterg totul din telefon ca să nu-mi ia procurorul telefonul, pentru că există riscul să vin cu telefonul la DIICOT și să plec fără el. De asemenea, mi-a spus că dacă dau declarație, pot să nici nu mă mai întorc acasă, în sensul că aș putea fi arestată și că ce declar ca martor ar putea fi folosit împotriva mea. (…).

Miruna Pascu ar deține în proprietate 288 de imobile, în urma afacerilor în acest domeniu pe care le-a făcut cu soțul ei, Mihai Pascu. Potrivit datelor Agenției Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară, este vorba de locuințe și terenuri, inclusiv în mai multe sectoare ale Bucureștiului și pe litoral, într-un complex numit Blaxy Resort.

 

ADVERTISEMENT
Tags: