Life

Cu cine a fost surprins Sebastian Dobrincu pe noul stadion Giulești. Investitorul de la Imperiul Leilor, două imagini de colecție

Sebastian Dobrincu a mers pe noul stadion Giulești și nu a ratat ocazia să imortalizeze momentele petrecute alături de cei dragi. Printre ei se află și Dan Șucu.
20.04.2022 | 22:43
Cu cine a fost surprins Sebastian Dobrincu pe noul stadion Giulesti Investitorul de la Imperiul Leilor doua imagini de colectie
Cu cine a fost surprins Sebastian Dobrincu pe noul stadion Giulești. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Sebastian Dobrincu a postat imagini pe rețelele de socializare cu Dan Șucu, ambii fiind pe stadion la Gulești. Aceștia au imortalizat momentul prin mai multe fotografii.

Cu cine a fost surprins Sebastian Dobrincu pe noul stadion Giulești

Sebastian Dobrincu și Dan Șucu s-au întâlnit și în afara orelor de program de la Imperiul leilor, nicăieri altundeva decât pe noul stadion Giulești. Imaginile au fost publicate pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu este cel mai nou finanțator de la Rapid. Juratul de la Imperiul leilor a decis să investească zece milioane de euro în acest proiect. Mai mult, el vrea să deschidă și o școală de fotbal.

Dan Șucu a devenit un adevărat partener al Rapidului pe zona pentru tineri, dar nu exclude posibilitatea să „se mute” și la seniori. Visul lui Dan Șucu este să scoată copiii din fața calculatoarelor pe terenul de fotbal, conform gsp.

ADVERTISEMENT

Acesta împarte mai mult decât platoul de la emisiunea Imperiul leilor cu colegul său mult mai tânăr Sebastian Dobrincu. Iată că cei doi sunt fani ai Rapidului.

Sebastian Dobrincu și Dan Șucu
Sebastian Dobrincu și Dan Șucu. Foto: Facebook

Sebastian Dobrincu, poză cu Ioana Ignat pe rețelele de socializare

Dacă una dintre imaginile „de suflet” publicate de Sebastian Dobrincu pe rețelele de socializare este alături de antreprenorul Dan Șucu, cea de-a doua este alături de Ioana Ignat, iubita sa.

ADVERTISEMENT

Vedeta a ales o ținută sport casual pentru acest eveniment, pe care a completat-o cu o șapcă.

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat
Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat. Foto: Facebook

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu au indus pe toată lumea în eroare recent, după ce cântăreața a postat imagini pe rețelele de socializare purtând un inel pe deget, alături de emoticoane care descriu căsătoria.

Informația a fost dezmințită rapid de afaceristul de 23 de ani, care a transmis că iubita sa filmează clipul unei noi piese de dragoste, în care trebuie să apară ca mireasă, acesta fiind și motivul pentru care a avut nevoie de inel. Deocamdată, cei doi nu au planuri de căsătorie.

ADVERTISEMENT