Life

Cu cine a petrecut Monica Gabor de Halloween. Și-a ales o rochie minusculă

Monica Gabor s-a distrat de minune de Halloween. A mers cu mai mulți prieteni într-un club de noapte, iar ținuta aleasă de fosta doamnă Columbeanu a întors toate privirile.
02.11.2021 | 09:06
Cu cine a petrecut Monica Gabor de Halloween Sia ales o rochie minuscula
ADVERTISEMENT

Fosta doamnă Columbeanu s-a distrat într-un club de noapte exclusivist din Los Angeles de Halloween. Monica Gabor a postat mai multe fotografii din care se vede că a fost însoțită de mai mulți prieteni.

Pentru anul acesta nu a ales un costum special, ci a preferat să poarte o rochiță neagră minusculă.

ADVERTISEMENT

Nu este clar dacă a fost însoțită sau nu de Mr. Pink, pentru că nu l-a pomenit în nicio postare.

Cu cine a petrecut Monica Gabor de Halloween. Și-a ales o rochie minusculă

Monica Gabor s-a distrat pe cinste de Halloween. A decis să meargă într-un club exclusivist din Los Angeles, Hyde Sunset, alături de mai mulți prieteni.

ADVERTISEMENT

Bruneta nu a ales anul acesta un costum special și nici nu a apelat la un machiaj extravagant.

A purtat o rochie foarte scurtă neagră, cu inserții aurii. La aceasta a asortat o pereche de cizme negre lungi, peste genunchi.

Nu se știe dacă Mr. Pink a însoțit-o sau nu, pentru că nu l-a menționat în nicio postare. În schimb și-a prezentat în mai multe filmulețe câteva prietene. Jasmine Legaspi, model și bloggeriță, Dr. Alex Khadavi, medic dermatolog sau Lavinia Postolache, un fotomodel din Pitești.

ADVERTISEMENT

Monica Gabor și Mr. Pink vor să-și deschidă o afacere

Monica Gabor și Mr. Pink par că au depășit problemele pe care le-au avut în vara acestui an. Se pare că după ce fosta doamnă Columbeanu s-a întors în SUA, cei doi s-au împăcat. Dovadă este o fotografie de familie postată de brunetă luna trecută în care apare alături de iubitul chinez și de cei doi copii. Fiul milionarului și Irina.

Există zvonuri potrivit cărora bruneta și Mr. Pink și-ar dori să-și deschidă un restaurant chinezesc în Beverly Hills. Milionarul ar fi ajuns la o înțelegere cu un cunoscut lanț de restaurante din China, Beijing Yan.

ADVERTISEMENT

Monica Gabor și omul de afaceri formează un cuplu de zece ani. După divorțul de Irinel Columbeanu, românca s-a mutat în SUA unde la cunoscut pe Mr. Pink. La început fiica Monicăi a rămas în România alături de Irinel Columbeanu.

Acesta a decis în urmă cu câțiva ani să o lase pe Irinuca să meargă în Statele Unite și să locuiască cu mama sa.

ADVERTISEMENT
Tags: