News

Cu cine ar fi vorbit la telefon Iulia din Timişoara înainte să se arunce de pe bloc cu copiii. Ultimele cuvinte ale femeii

Continuă ancheta în cazul Iuliei Bogdan, tânăra mamă din Timișoara care s-a aruncat de pe un bloc cu zece etaje, în brațe cu proprii copii. Cu cine a vorbit la telefon înainte de a-și lua viața?
06.05.2022 | 09:53
Cu cine ar fi vorbit la telefon Iulia din Timisoara inainte sa se arunce de pe bloc cu copiii Ultimele cuvinte ale femeii
Noi informații despre mama sinucigașă din Timișoara. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Apar noi informații în cazul mamei în vârstă de 33 de ani, care s-a aruncat zilele trecute, împreună cu cei doi copii ai ei, de pe un bloc cu zece etaje. Anchetatorii caută și acum detalii care pot explica gestul femeii. Nu s-a aflat nimic în acest sens nici până în prezent, dar s-a descoperit cu cine a vorbit Iulia Bogdan la telefon, înainte de sinucidere.

Mama sinucigașă din Timișoara și-a sunat cumnata, înainte de a se arunca de pe bloc împreună cu fetița și băiatul ei

Tânăra mamă a purtat o discuție cu iubita fratelui ei. Ea o sunase pe aceasta pentru a-i cere mașina ca să-și transporte copiii la grădiniță, transmit știrilekanald.

ADVERTISEMENT

Însă, Iulia nu și-a mai dus fetița de 6 ani și băiatul de 3 ani la grădiniță, ci în fața blocului de pe care avea să decurgă la gestul care a șocat o țară întreagă.

Oamenii din bloc au spus că au mai văzut-o pe femeie cum a cercetat zona, iar în ziua când s-a sinucis, a sunat la mai multe apartamente, cu pretextul de a i se deschide, căci și-a uitat cheia.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, i-a deschis o bătrână. Așadar, tânăra mamă și-a luat copiii de mână, au urcat cu toții zece etaje și au ajuns pe acoperiș de unde s-au aruncat în gol.

Tânăra mamă din Timișoara urma să se recăsătorească cu fostul soț

Iulia Bogdan a lăsat în urma sa multe semne de întrebare legate de sinucidere. Mulți dintre apropiați nu-i înțeleg gestul în condițiile în care avea depuse actele de recăsătorie cu fostul soț (plecat în Austria-n.r) la Primăria Timișoara. Cei doi urmau să-și reînnoiască jurămintele în câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT

S-a mai aflat că Iulia Bogdan a mai avut între timp un iubit, Marcel, care ar fi pus presiuni pe ea să nu se împace cu fostul soț, Alex.

”Ea nu ar fi făcut așa ceva. Ea a pornit la grădiniță, nicidecum să se omoare. A fost împinsă de altcineva. Bănuiesc că Marcel, pentru că o teroriza foarte mult. Ea voia să scape, să vină înapoi la noi. I-am cerut explicații. I-am spus că pentru mine este un criminal.

ADVERTISEMENT

Așa îl consider eu. Indirect, mi-a omorât nepoții. I-am zis că până când nu îmi dă explicații că nu e așa, eu așa îl consider. El rămâne așa”, a mărturisit soacra Iuliei.

Iulia Bogdan și copiii au fost înmormântați în același sicriu

Trupurile neînsuflețite ale Iuliei și copiilor săi au fost depuse în același sicriu, de culoare albă. Alex, tatăl minorilor și fostul soț al Iuliei, a luat această decizie.

Bărbatul este întors acum în țară și este șocat de cele întâmplate. Vineri, el își va conduce pe ultimul drum copiii și fosta parteneră. 

ADVERTISEMENT