Sport

Cu cine joacă FCSB în turul trei preliminar din Conference League! Când va avea loc “dubla” manşă

FCSB şi-a aflat posibilul adversar din turul trei preliminar al Conference League. Roş-albaştrii pornesc favoriţi şi în faţa viitorului oponent, dacă vor trece de Saburtalo Tbilisi.
18.07.2022 | 15:38
Cu cine joaca FCSB in turul trei preliminar din Conference League Cand va avea loc dubla mansa
Duel din meciul FCSB - U Cluj, din prima etapă a SuperLigii. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB începe joi, de la ora 19:00, aventura europeană. În turul doi din Conference League, roş-albaştrii joacă împotriva lui Saburtalo Tbilisi, iar dacă se califică vor avea un alt adversar accesibil.

Cu cine joacă FCSB în turul trei preliminar din Conference League!

La tragerea la sorţi pentru turul trei preliminar din Conference League, câştigătoarea dintre FCSB şi Saburtalo Tbilisi va da peste învingătoarea duelului Víkingur (Insulele Feroe) – Dunajská Streda (Slovacia). 

ADVERTISEMENT

Duelurile din turul trei preliminar din UEFA Conference League vor avea loc pe 4 şi 11 august. Meciul tur va avea loc în deplasare, în timp ce returul va fi disputat pe Arena Naţională.

Învingătoarele se vor califica în play-off, ultimul pas înainte de grupele celei de-a treia competiţii europene. Tragerea la sorţi pentru play-off va avea loc pe data de 2 august.

ADVERTISEMENT

FCSB, favorită în faţa lui Saburtalo! Turul este programat la Tbilisi

Însă, până la duelul din turul trei preliminar, FCSB trebuie să treacă de Saburtalo. Turul este programat joi, de la ora 19:00, la Tbilisi, în timp ce returul se va disputa o săptămână mai târziu, pe Arena Naţională.

FCSB vrea să evite surpriza neplăcută din precedentul sezon european când a fost eliminată încă din turul doi preliminar al Conference League, de Şahior Karagandy, meci încheiat după executarea loviturilor de departajare.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Petrea, deplasare în Feroe sau în Slovacia

Dacă trece de Saburtalo, FCSB va avea de făcut o deplasare în Feroe sau Slovacia. Vikingur Gota este pe locul secund în campionatul feroez, la șase puncte de liderul Klaksvik. În primul tur preliminar din Conference League, feroezii au trecut de FC Europa cu dublă victorie: 1-0 și 2-1.

Dunajská Streda este un club din Slovacia care a trecut de Trencin în finala barajului pentru UEFA Conference League, scor 2-1. În primul tur preliminar, slovacii i-au eliminat pe cei de la Cliftonville, 3-0 și 1-0.

ADVERTISEMENT

În confruntarea dintre Vikingur Gota și Dunjaska Streda, favoriți sunt slovacii. Au un lot evaluat la 11 milioane de euro și au șanse mari să joace împotriva celor de la FCSB, în turul trei preliminar.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,62 este cota pentru „2 solist” la Saburtalo Tbilisi – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT