Life

Cu cine o lasă Nicole Cherry pe fiica sa când are concerte. Artista a spus adevărul acum

Cine o ajută pe Nicole Cherry cu Anastasia când are evenimente. Frumoasa cântăreață a dat cărțile pe față.
08.09.2022 | 19:02
Cu cine o lasa Nicole Cherry pe fiica sa cand are concerte Artista a spus adevarul acum
Cine o ajută pe Nicole Cherry cu Anastasia când are evenimente. Vedeta a dat cărțile pe față. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cu cine o lasă artista pe fiica sa din relația amoroasă cu Florin Popa, atunci când are concerte. Frumoasa brunetă a spus adevărul abia acum, viața de mamă nefiind una ușoară, mai ales că are numeroase concerte.

Cine o ajută pe Nicole Cherry cu Anastasia când are evenimente. Vedeta a dat cărțile pe față

Nicole Cherry a dezvăluit cine este persoana care o ajută în creșterea micuței Anastasia. Cântăreața nu are bonă și îndeplinește rolul de mamă cu normă întreagă, exceptând situațiile când merge la evenimente.

ADVERTISEMENT

Când pleacă de acasă, pentru spectacole și concerte, tânăra artistă se bazează exclusiv pe ajutorul mamei sale, în special în weekend-uri, dar și de sprijinul unei rude din partea partenerului de viață, Florin Popa.

„Acum este cu tatăl ei, iar în weekend o lăsăm la mama mea pentru că eu sunt la concerte. Nu avem o bonă, mama mea se ocupă, iar din când în când ne mai ajută și verișoara lui Florin, atunci când poate. 

ADVERTISEMENT

Viața de mămică e o postură care mă bucură extrem de tare. Mi-am dorit să fiu o mămică tânără și Doamne ajută că o am pe Anastasia și ne bucură în fiecare zi, atât pe mine, cât și pe membrii familiei.

Cred că am mai multă răbdare acum, cred că am devenit mai feminină aș putea spune și mai puternică pentru că au fost și momente în care a trebuit să acționez imediat. 

ADVERTISEMENT

A trebuit să nu mă sperii și să știu ce trebuie să fac pentru copilul meu”, a mărturisit Nicole Cherry în urmă cu puțină timp pentru spynews.ro.

Nicole Cherry, mamă pentru a doua oară?

Nicole Cherry și-a intrat de minune în rolul de mamă și nu exclude posibilitatea să devină mamă pentru a doua oară. Frumoasa cântăreață nu vrea ca fetița sa și a lui Florin Popa, Anastasia, să fie singură la părinți.

ADVERTISEMENT

Vedeta își dorește foarte mult un băiețel, dar va mai aștepta o vreme pentru că micuța i-a dat mari dureri de cap în primele luni. Copila a avut colici și nu prea dormea noaptea din cauza durerilor.

ADVERTISEMENT