Sport

Cu cine s-a sfătuit Simona Halep înainte să-l angajeze pe Carlos Martinez: „Mereu l-am admirat”. Ce a spus despre prezența la Stuttgart, Madrid și Roma

Simona Halep s-a sfătuit cu o persoană foarte apropiată înainte de a-l angaja pe Carlos Martinez, nouă antrenor al româncei.
25.03.2024 | 23:06
Cu cine sa sfatuit Simona Halep inainte sal angajeze pe Carlos Martinez Mereu lam admirat Ce a spus despre prezenta la Stuttgart Madrid si Roma
Simona Halep a cerut sfaturi înainte de a lua decizia de a colabora cu ibericul Carlos Martinez. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Simona Halep a vorbit despre noul său antrenor Carlos Martinez. La revenirea în România după Miami Open, fostul lider WTA a dat detalii despre relația cu fostul tehnician al Svetlanei Kuznetsova sau Dariei Kasatkina. „Simo” a recunoscut că i-a cerut părerea lui Darren Cahill înainte să bată palma cu antrenorul din Spania.

Cu cine s-a sfătuit Simona Halep înainte să-l angajeze pe Carlos Martinez: „Mereu l-am admirat”

Simona Halep a cedat în primul tur la WTA Miami în fața Paulei Badosa, scor 6-1, 4-6, 3-6. Românca a avut o prestație admirabilă în primul meci după o pauză de aproximativ un an și jumătate. După eșecul din Florida, Halep a anunțat startul colaborării cu ibericul Carlos Martinez.

ADVERTISEMENT

Dubla campioană de Grand Slam l-a admirat dintotdeauna pe Carlos Martinez, iar Svetlana Kuznetsova, fosta elevă a spaniolului, este una dintre jucătoarele preferate ale Simonei. Carlos Martinez va ajunge la București săptămâna viitoare.

„Mereu l-am admirat pentru felul cum muncește pe teren și pentru rezultatele făcute cu sportivele care mie mi-au plăcut mereu. Kuznetsova este una dintre preferatele mele.

ADVERTISEMENT

Am discutat cu Darren (n.r. – Cahill) despre antrenor și am ajuns la concluzia că vreau să încerc o perioadă cu Carlos. În România vom face perioada de încercare. O să vină la București săptămâna viitoare.

Revederea cu Cahill a fost plăcută, l-am mai revăzut, a mai fost și în România, este un om deosebit, e un prieten deja și sunt foarte bucuroasă că din această carieră am câștigat un om foarte, foarte valoros. El e mereu alături și asta contează cel mai mult”, a declarat Simona Halep, la revenirea în țară.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Simona Halep despre prezența la Stuttgart, Madrid și Roma

Simona Halep a dat detalii despre programul din perioada următoare. Fostul lider WTA nu va merge în Statele Unite ale Americii pentru turneul pe zgură de la Charleston. Totodată, românca nu a luat încă o decizie despre primirea unor wild-card-uri la Stuttgart, Madrid și Roma.

„Nu voi merge la Charleston. Voi rămâne să mă antrenez în București. Mi-aș dori tare mult să pot să mă calific (n.r. la Jocurile Olimpice), dar din ce am înțeles sunt șanse minime.

ADVERTISEMENT

La Paris să joc la Olimpiadă ar fi minunat, dar nu vreau să-mi fac speranțe prea mari. Nu am clasament, trebuie să fiu în primele 60-70. Da, am discutat ceva despre acest lucru, (n.r. – wildcard la turnelee de la Stuttgart, Madrid, Roma) dar încă nu s-a hotărât nimic.

Vreau să-l aștept pe Carlos (n.r. Martinez, noul antrenor) și să discut cu el înainte să iau o decizie”, a mai spus Simona Halep.

ADVERTISEMENT