News

Cu ochii în lacrimi, micuţul Ayan a povestit miracolul prin care a supraviețuit o noapte în pădure: ”Am văzut lupul. M-am ascuns. Mi-a fost frig”

Marți, la o zi după ce a fost găsit într-o pădure din Botoșani, micuţul Ayan a povestit miracolul prin care a supraviețuit o noapte în pustietate.
19.03.2024 | 16:57
Cu ochii in lacrimi micutul Ayan a povestit miracolul prin care a supravietuit o noapte in padure Am vazut lupul Mam ascuns Mia fost frig
Micuţul Ayan a povestit miracolul prin care a supraviețuit o noapte în pădure. Sursa foto: captură Digi24 / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La nici 24 de ore de când a fost găsit singur în pădure, la distanță mare de casă, micuțul Ayan a povestit clipele terifiante trăite în sălbăticie. Băiețelul de 2 ani spune că i-a fost frig și chiar a văzut lupul în noaptea de duminică spre luni.

Reacția plină de emoție a lui Ayan. Micuțul a povestit miracolul prin care a supraviețuit o noapte în pădure

Radu Ayan, băieţelul de 2 ani din Botoșani, a fost găsit teafăr după 25 de ore de căutări. Micuțul a mers mai mulți kilometri prin pădure. Acesta a petrecut o zi şi o noapte printre sălbăticiuni.

ADVERTISEMENT

Luni, la orele după-amiezii, salvatorii l-au găsit ghemuit sub un copac. A fost o mobilizare de forțe impresionată. Sute de oameni, câini de urmă, elicoptere şi un avion de mici dimensiuni l-au căutat pe Ayan.

Cei trei polițiști care l-au găsit pe Ayan au descris, luni, momentele în care au dat de micuț. În ciuda faptului că era slăbit, după o noapte în frig, băiețelul a avut puterea să strige: ”Mama, mama!”.

ADVERTISEMENT

Chiar la ea o să te ducem! Vine și mami! O să fie bine!”, i-a spus unul dintre polițiști. Oamenii legii au sunat imediat la colegii care coordonau activitatea de căutare! ”L-am găsit. Este teafăr! Trimiteți rapid un echipaj în locul în care ne-ați lăsat!”, au transmis ei.

După ce a petrecut noaptea trecută în spital, băiețelul s-a pus repede pe picioare. Marți, din brațele mamei sale, Ayan a avut puterea să povestească puțin despre clipele cumplite trăite în pustietate.

ADVERTISEMENT

Copilul a spus că și-a făcut culcuș în timpul nopții din câteva crengi, că i-a fost frig și că a plouat. Imediat după ce le-a spus reporterilor despre aventura lui, micuțul a izbucnit în lacrimi, în brațele mamei.

Iată dialogul plin de emoție dintre copilașul de doar 2 anișori și reporter, conform Digi24:

  • Ayan: Am văzut lupul!
  • Reporter: Ai văzut lupul?
  • Ayan: Da!
  • Reporter: Și era mare? Ce-ai făcut? Te-ai urcat în copac?
  • Ayan: Da… M-am ascuns!
  • Reporter: Unde te-ai ascuns?
  • Ayan: M-am ascuns!
  • Reporter: Nu ți-a fost frig?
  • Ayan: Da, a fost frig! Și a venit ploaia!
ADVERTISEMENT

Mesaj emoționant transmis de mama lui Ayan

Imediat după ce copilul ei a fost găsit în siguranță, fiind preluat de cadrele medicale, mama lui Ayan a transmis un mesaj emoționant. Aceasta a mulțumit tuturor celor care au ajutat la salvarea micuțului de 2 ani.

Vreau să mulțumesc la emergency alert, primarului comunei, localnici, poliție, poliție de frontieră, jandarmi, pompieri, SMURD, toți oamenii care au fost alături de noi în cele mai dure clipe din viața noastră.

O echipă nemaipomenit de organizată, sunteți the best team și celelalte echipe venite din alte orașe, localități, vă mulțumim din inimă! Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă! O mobilizare extraordinară!”, a spus Ionela, mama copilului.

ADVERTISEMENT