News

Tatăl lui Ayan, mesaj emoționant după ce și-a strâns din nou în brațe băiețelul: ”Mulțumesc, România. Dumnezeu mi-a dat copilul înapoi”

La scurt timp după ce Radu Ayan a fost găsit, tatăl acestuia a transmis un mesaj emoționant. Acesta mulțumește României și lui Dumnezeu.
18.03.2024 | 21:47
Tatal lui Ayan mesaj emotionant dupa ce sia strans din nou in brate baietelul Multumesc Romania Dumnezeu mia dat copilul inapoi
Mesaj emoționant transmis de tatăl lui Ayan, după ce găsirea copilașului de 2 anișori: ”Dumnezeu mi l-a dat înapoi”. S
ADVERTISEMENT

Tatăl micuțului Ayan, originar din Pakistan, a transmis un mesaj emoționant după ce și-a strâns din nou în brațe băiețelul. Acesta a mulțumit României și lui Dumnezeu pentru că fiul său este în viață.

Mesaj emoționant transmis de tatăl lui Ayan, după ce găsirea copilașului de 2 anișori: ”Dumnezeu mi l-a dat înapoi”

Timp de mai bine de 24 de ore, sute de persoane, printre care angajați de la ISU, Poliție sau oameni simpli, s-au mobilizat pentru găsirea lui Ayan, un băiețel de doar 2 anișori dat dispărut de familie.

ADVERTISEMENT

Luni după amiază, băiețelul a fost găsit în apropierea zonei de unde plecase. Acesta a petrecut o noapte singur în pădure și era extrem de speriat. Cu ochii în lacrimi, tatăl lui Radu Ayan a avut o reacție emoționantă.

Bucuros că și-a strâns din nou în brațe băiețelul, bărbatul avut doar cuvinte de laudă şi mulţumire pentru sutele de oameni implicaţi în căutarea micuţului. Părintele lui Ayan a mulţumit Divinităţii și României.

ADVERTISEMENT

Nu pot să descriu în cuvinte acest moment. Mulțumesc din inimă tuturor familiilor din România și tuturor celor care s-au implicat, în special celor din Tudora, Dumnezeu să vă binecuvânteze. Mulțumesc, România.

Am fost trist, am plâns, dar în interiorul meu am avut sentimentul că Dumnezeu îmi va salva fiul. Dumnezeu mi-a dat acest copil, Dumnezeu mi-a dat copilul înapoi”, a spus tatăl lui Ayan, extrem de emoționat, conform Monitorul Botoșani.

ADVERTISEMENT

Unde a fost găsit micuțul Ayan

Aproape 500 de forțe de ordine și voluntari au desfășurat în ultimele ore activități pentru localizarea băiatului. Au mai fost utilizate drone cu termoviziune, o șenilată și mai ulte ATV-uri, întrucât în apropierea locului în care fusese văzut ultima dată este o zonă împădurită și teren cu denivelări.

Eforturile polițiștilor, jandarmilor, pompierilor, polițiștilor de frontieră, precum și ale voluntari din comunitate au fost răsplătite. Luni după-amiaza, Radu Ayan a fost găsit în viaţă, la circa trei kilometri de locul de unde plecase. El a fost dus la spital pentru investigații.

ADVERTISEMENT

”Ca urmare a mobilizării exemplare şi a eforturilor forţelor de ordine şi a întregii comunităţi, minorul a fost găsit în viaţă, la aproximativ trei kilometri de locul din care a plecat. Este preluat de poliţişti şi va fi transportat la o unitate spitalicească pentru analizarea stării de sănătate”, au anunțat polițiștii.

ADVERTISEMENT
Tags: