Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Cu Petrescu, CFR devine candidată clară la titlu” Adi Ilie știe câți bani i-a cerut Dan lui Nelu Varga

Dan Petrescu revine la CFR Cluj după o pauză de un an. „Bursucul” va prelua echipa la finalul sezonului, anunțul fiind făcut chiar de Neluțu Varga pentru FANATIK.
15.04.2024 | 19:10
Cu Petrescu CFR devine candidata clara la titlu Adi Ilie stie cati bani ia cerut Dan lui Nelu Varga
„Cu Petrescu, CFR devine candidată clară la titlu” Adi Ilie știe câți bani i-a cerut Dan lui Nelu Varga. Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Imediat după meciul pierdut de CFR Cluj cu FCSB, scor 0-1, Neluțu Varga a dezvăluit pentru FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1 că Dan Petrescu a semnat un contract cu formația din Gruia, contract valabil pentru următorii 3 de ani.

Adrian Ilie a comentat revenirea lui Dan Petrescu la formația din Gruia: „CFR Cluj va deveni o candidată serioasă la titlu”

„Cobra” Adrian Ilie, unul dintre prietenii apropriați ai lui Dan Petrescu, a declarat la FANTIK SUPERLIGA, emisiune care este live în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO, că o dată cu întoarcerea „Bursucului” la formația din Gruia, echipa lui Neluțu Varga va lua o opțiune serioasă pentru câștigarea campionatului în sezonul următor.

ADVERTISEMENT

„Nici măcar nu vă gândiți cum o să-și facă Dan Petrescu structura la CFR Cluj. El se duce să câștige direct campionatul și cred că CFR-ul, acum că s-a întors și Dan Petrescu, are o mare opțiune să câștige campionatul.

Având în vedere că Florinel Coman pleacă și FCSB nu se știe ce achiziții o să facă, eu cred că CFR va avea o șansă mare.

ADVERTISEMENT

Otele nu o să mai plece că vine Dan Petrescu, doar să nu aibă el o opțiune mai bună pe postul lui Otele, dar greu de crezut. Cel mai probabil îl va ține din vară.

Din punctul meu de vedere, dacă Dan Petrescu s-a întors, CFR Cluj devine o candidată serioasă la titlu”, a declarat Adrian Ilie la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Adrian Ilie: „Dan Petrescu cred că o să ceară un buget de 5.000.000 euro”

Fostul mare atacant al Românei, Adrian Ilie, este de părere că Dan Petrescu va avea un buget de aproximativ 5 milioane de euro, buget care este suficient ca CFR Cluj să-și facă o echipă care să se poată bată la campionat din sezonul viitor.

„Deja știe ce jucători o să aducă la vară, cred că o să ceară un buget de 4-5 milioane de euro. A plătit bani pentru cel care a plecat la Rapid, foarte puțin, adică cu 200-300.000 de euro poți să faci un transfer la CFR, plus că au foarte mulți jucători valoroși pe piață, care pot face performanță.

ADVERTISEMENT

Cu salariu destul de bun, cum plătește CFR-ul, își face grupul mai mic, dă un salariu mai mare și rămân la un buget de 10 milioane de euro pe care Neluțu Varga tot timpul l-a suportat”, a mai declarat „Cobra” la FANATIK SUPERLIGA.

„Cu Petrescu, CFR devine candidată clară la titlu”

ADVERTISEMENT