Sport

Cu toții în Ghencea! Fotbaliștii lui FCSB nici nu vor să audă de altă arenă pentru „finala” cu CFR Cluj: „Sunt cam goale tribunele în Liga 2”

FCSB debordează de optimism după ce a reintrat în lupta la titlu din Casa Pariurilor Liga 1. Roș-albaștrii speră joace pe Ghencea împotriva lui CFR Cluj și la final să câștige campionatul.
21.04.2022 | 16:27
Cu totii in Ghencea Fotbalistii lui FCSB nici nu vor sa auda de alta arena pentru finala cu CFR Cluj Sunt cam goale tribunele in Liga 2
ADVERTISEMENT

FCSB se gândește la primul campionat după șapte ani de secetă. După victoria cu 1-0 din etapa a cincea a play-off-ului Casa Pariurilor Liga 1, roș-albaștrii visează să joace în retur cu titlul pe masă. La fel ca patronul echipei, fotbaliștii vor și ei în Ghencea.

Fotbaliștii de la FCSB nu vor să audă de alt stadion. Cu toții vor să joace pe Ghencea împotriva lui CFR Cluj

FCSB nu va putea să joace pe Național Arena meciul cu CFR Cluj din ultima etapă a play-off-ului, deoarece stadionul a fost închiriat pentru un festival muzical. Din acest motiv, întreaga suflare roș-albastră își dorește să revină în Ghencea, acolo unde echipa n-a mai jucat din sezonul 2014-2015.

ADVERTISEMENT

Primul fotbalist al vicecampioanei care a adus în discuție această variantă a fost Florin Tănase, imediat după CFR Cluj – FCSB 0-1. Căpitanul e susținut și de tânărul Ianis Stoica.

„Vrem să jucăm în Ghencea, ne dorim asta cu toții. Am vorbit între noi și am decis asta. Ne dorim noi, își doresc și spectatorii”, a declarat Ianis Stoica.

ADVERTISEMENT

Atacantul în vârstă de 19 ani a lansat și o ironie la adresa rivalilor de la CSA Steaua, care nu au parte de o audiență prea mare: . „De ce să nu fim lăsați? Sunt cam goale tribunele acolo la meciurile din Liga 2.

Dacă nu se poate pe Ghencea, atunci ne dorim să jucăm pe un gazon bun, pentru că la ei (n.r. – la Cluj) a fost cam prost și pe noi nu ne avantajează”.

ADVERTISEMENT

FCSB a jucat ultimul meci în Ghencea pe 22 martie 2015, într-ul meci cu Viitorul, pe care l-a câștigat cu scorul de 4-1. Acum, roș-albaștrii se pregătesc de un nou joc contra echipei lui Gică Hagi, luni, 25 aprilie, de la ora 21:00.

„Suntem foarte concentrați și sperăm să câștigăm tot până la final. Tot CFR are prima șansă la titlu, dar noi ne vedem de jocul nostru și sperăm să ne impunem până la final.

ADVERTISEMENT

Au două puncte în față, deci au prima șansă. Noi avem moral mai bun. dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că avem meci foarte greu la Constanța”, a conchis Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 1,80 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT