Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Culisele întâlnirii Gigi Becali – Răzvan Burleanu, după atacurile din ultimele săptămâni. Omul din interior a “dat din casă”. Video exclusiv

Mihai Stoichiţă a vorbit despre întâlnirea dintre Gigi Becali şi Răzvan Burleanu care ar fi trebuit să aibă loc la Casa Fotbalului, dar care a căzut pentru moment.
18.05.2023 | 10:43
Culisele intalnirii Gigi Becali  Razvan Burleanu dupa atacurile din ultimele saptamani Omul din interior a dat din casa Video exclusiv
Gigi Becali a comentat noua regulă impusă de Răzvan Burleanu în fotbalul românesc. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

În urmă cu o săptămână, la Casa Fotbalului era programată o întâlnire de gradul zero între Gigi Becali şi Răzvan Burleanu. Doar că, patronul FCSB a amânat în ultimul moment întâlnirea, şeful FRF aşteptând în zadar.

Culisele întâlnirii Gigi Becali – Răzvan Burleanu, după atacurile din ultimele săptămâni: “În niciun caz nu l-am implorat să vină la FRF”

Ulterior, după declaraţiile discriminatorii ale lui Gigi Becali la adresa arbitrei Iuliana Demetrescu, Răzvan Burleanu a declarat pentru FANATIK că întâlnirea nu poate avea loc. Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre culisele întâlnirii Becali – Burleanu:

ADVERTISEMENT

“Am avut nişte convorbiri prin care şi el mi-a spus că vrea să discutăm. În niciun caz nu l-am implorat pe Gigi Becali să vină la FRF. A fost de comun acord. Apoi a fost episodul cu arbitra de la fete şi a căzut tot deocamdată. O să vedem. 

Politica arbitrilor vine din partea UEFA. Eu nu îi văd pe ei în Federaţie. Au un sediu separat, în clădirea cealaltă. Dacă tu vrei să îi spui unui arbitru, nu poţi, că nu te întâlneşti cu ei.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

“Gigi Becali nu trebuia să intervină cu un exemplu din zona feminină. A fost neinspirat total”

Legile societăţii noastre sunt făcute pentru a respecta anumite lucruri sau categorii. Să nu fim misogini, xenofobi, rasişti, anti-LGBTQ. Dacă asta este linia, trebuie să mergem pe ea. Nu avem ce face.

Îţi place, nu îţi place, trebuie să faci ce trebuie. Altfel eşti exclus din comunitatea fotbalistică. Ai vrea să fii ca în Kuweit, la o echipă la care am antrenat… Faptul că a intervenit politicul a însemnat că nu am mai jucat semifinală de Cupa Asiei, prin 2007.

ADVERTISEMENT

Eram în cantonament de trei zile şi ne-a scos din competiţie. Este foarte clar. Trebuie să respectăm regulile. Gigi Becali nu trebuia să intervină cu un exemplu din zona feminină.

A fost neinspirat total. Nu a fost ideea mea ca Gigi Becali să discute cu Burleanu. A fost o discuţie de principiu”, a spus Mihai Stoichiţă la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT