Sport

Gigi Becali, o nouă declarație îndrăzneață despre Iuliana Demetrescu: “E prea frumoasă ca să arbitreze între bărbați!”. Video

Gigi Becali a oferit o nouă declaraţie îndrăzneaţă despre arbitra Iuliana Demetrescu, spunând că este prea frumoasă ca să arbitreze între bărbaţi şi trebuie protejată.
15.05.2023 | 12:17
Gigi Becali o noua declaratie indrazneata despre Iuliana Demetrescu E prea frumoasa ca sa arbitreze intre barbati Video
Gigi Becali, o nouă declarație îndrăzneață despre Iuliana Demetrescu E prea frumoasă ca să arbitreze între bărbați!. Video
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a stârnit o întreagă polemică după ce a avut o declaraţie discriminatoare la adresa arbitrei Iuliana Demetrescu, spunând că nu ar trebui ca o femeie să conducă meciuri de fotbal de bărbaţi.

Gigi Becali, o nouă declarație îndrăzneață despre Iuliana Demetrescu: “Fata aia e foarte frumoasă, dar ce să cauţi acolo?”

Patronul celor de la FCSB a revenit cu o nouă declaraţie îndrăzneaţă, spunând că Iuliana Demetrescu este foarte frumoasă ca să arbitreze meciuri de bărbaţi şi trebuie protejată, iar declaraţiile sale au fost interpretate greşit:

ADVERTISEMENT

“Nu există depunctare pentru o arbitră. Vrei să îţi spun un lucru, asta este opinia mea. Fata aia e foarte frumoasă, dar ce să cauţi acolo? Protejeaz-o. Mie îmi place să protejez femeia, eu nu o jignesc.

Eu o admir, o iubesc. Bă, arbitrează la femei. E urât. Asta este opinia mea. Nu poţi să vii tu şi să schimbi opinia unui om de 65 de ani că vrei egalitate de şanse. Depunctare… 

ADVERTISEMENT

Citeşte acolo. Nici nu există la discriminare depunctare. E ca şi atunci când am participat la referendum şi am votat. Bă, pentru a participa la referendum nu există pedeapsă. 

VEZI VIDEO: 

“Chiar este prea frumoasă ca să fie arbitră la bărbaţi. Aşa este”

A schimbat şi a spus că am votat pentru funcţii publice. Aşa şi ăştia. Aici, la discriminare, a băgat-o la celălalt articol, defăimarea fotbalului. Nu mai dezinformaţi, că nu există depunctare.

ADVERTISEMENT

Eu n-am jignit-o cu nimic. N-am voie să spun opinia mea? Asta cu egalitatea de gen, ei batjocoresc femeia. Ea trebuie iubită, protejată, nu să o laşi între 22 de bărbaţi. Asta este opinia mea. 

Opinia se spune oricând şi la orice. Dacă spuneam că este urâtă, da. Chiar este prea frumoasă ca să fie arbitră la bărbaţi. Aşa este”, a spus Gigi Becali într-o conferinţă organizată ad-hoc la Palat.

ADVERTISEMENT

Declaraţiile lui Gigi Becali despre Iuliana Demetrescu au stârnit şi furia lui Răzvan Burleanu. Preşedintele FRF a declarat pentru FANATIK că în aceste condiţii, nu poate avea loc nicio discuţie cu patronul FCSB.

ADVERTISEMENT
Tags: