Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Culisele scandalului pe bilete la Dinamo – Rapid: “Eram pregătiţi să dăm toată peluza!”

Andrei Nicolescu a dezvăluit culisele scandalului pe bilete la derby-ul Dinamo - Rapid. Administratorul special mărturisește că era gata să dea chiar și toată peluza.
26.01.2024 | 22:55
Culisele scandalului pe bilete la Dinamo  Rapid Eram pregatiti sa dam toata peluza
Culisele scandalului pe bilete la Dinamo - Rapid: “Eram pregătiţi să dăm toată peluza!”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Este scandal pe bilete la derby-ul Dinamo – București de pe Arena Națională după ce suporterii giuleștenilor s-au revoltat. Andrei Nicolescu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că a decis să nu intevină în discuta dintre cele două galerii și respectă cuvântul celor de la PCH.

Culisele scandalului pe bilete la Dinamo – Rapid: “Eram pregătiţi să dăm toată peluza!”

Suporterii celor de la Rapid București au primit 2.800 de bilete pentru derby-ul cu Dinamo, iar ultrașii au anunțat deja că nu se prezintă pe Arena Națională. Andrei Nicolescu a dezvăluit culisele scandalului dintre galeriile celor două formații.

ADVERTISEMENT

„Pot să vorbesc doar despre fanii noștri, îmi doresc să fie cât mai mulți. Îmi doresc ca PCH și Sud-ul să facă spectacol și ceilalți spectatori să vină cât mai mulți pentru acest meci, pentru că e un derby. Asta este cel mai important pentru noi. 

În rest, în legătură cu cealaltă discuție am declarat foarte clar că atâta timp cât galeriile s-ar fi înțeles între ele eram pregătiți să oferim toată peluza, 7.000 de bilete, oricâte. Nu aveam nicio problemă cu asta, puteam să fim pregătiți din punct de vedere organizatoric, dar nu putem trece peste cuvântul PCH-ului.

ADVERTISEMENT

Peste ceea ce ei consideră că a fost un tratament incorect în partida tur. Cred că discuțiile au fost destul de aprinse, cred că și în spațiul public au fost niște ieșiri care nu își aveau rostul din partea celor de la Rapid la adresa lor și probabil spiritele s-au imflamat și mai rău, decât să găsim o soluție să le aplanăm”, a spus Andrei Nicolescu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30 în fiecare zi de luni, marți și vineri doar pe site-ul FANATIK.RO.

Liderul galeriei lui Rapid se revoltă: „Nu permitem nimănui să își bată joc de noi”

Bocciu a atacat virulent Dinamo București la FANATIK SUPERLIGA și anunță că galeria lui Rapid nu va fi în tribunele Arenei Naționale. Liviu Ungureanu a spus și că Victor Angelescu, Daniel Niculae și Dan Șucu vor fi solidari cu suporterii și nu vor merge la derby.

ADVERTISEMENT

„Noi am așteptat până ieri la ora 16:00, după care am luat decizia cu toții de a nu ne prezenta. Nu permitem nimănui să își bată joc de noi. Sunt liberi să meargă. Stadionul este foarte mare. Doar că sectorul destinat galeriei Rapidului va fi gol. Le-am returnat 2.800 de tichete celor de la Dinamo.

Noi am acceptat și cele 2.800 de bilete, să mergem să ne susținem băieții, doar că au stat ei și s-au gândit bine că trebuie să ne pună sus la ultimul inel. Lucru pe care noi nu-l vom accepta niciodată. E ca și când eu v-aș invita la mine în casă la masă și v-aș pune masa pe jos. Asta în condițiile în care trei sferturi de stadion va fi gol.

ADVERTISEMENT

Deci nu există să mintă oamenii că sunt zone tampon, că așa e siguranță. Nu au temei în decizia pe care ei au luat-o. A venit momentul să arătăm că suntem o familie și tragem cu toții în aceeași direcție. Nu vor merge nici ei la meci”, a spus Bocciu.

ADVERTISEMENT