Life

Culiță Sterp, în lacrimi chiar de ziua sa. Ce mesaj l-a emoționat atât de tare pe îndrăgitul artist

Cunoscutul artist a primit o mulțime de mesaje în ziua în care a împlinit 29 de ani. Unul l-a impresionat însă atât de tare încât abia și-a stăpânit lacrimile.
25.10.2021 | 23:05
Culita Sterp in lacrimi chiar de ziua sa Ce mesaj la emotionat atat de tare pe indragitul artist
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp și-a aniversat ziua de naștere. A primit o mulțime de mesaje și cadouri, dar cuvintele scrise de sora sa, Ileana, l-au emoționat profund.

Artistul a recunoscut că i-au dat lacrimile atunci când a citit mesajul de la aceasta.

Ileana nu a uitat să amintească în rândurile scrise că fratele său a avut mereu grijă de frații săi atunci când aceștia au trecut prin momente grele și i-a mulțumit.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp, în lacrimi chiar de ziua sa. Ce mesaj l-a emoționat atât de tare pe îndrăgitul artist

A fost zi de sărbătoare în familia lui Culiță Sterp. Cunoscutul artist a împlinit 29 de ani. A primit o mulțime de cadouri, dar și mesaje de la apropiați și fani.

Rândurile scrise de sora sa, Ileana, l-au emoționat însă extrem de tare. Aceasta i-a mulțumit pentru că mereu a avut grijă de toți frații săi. 

ADVERTISEMENT

“E minunat să ai frați, dar e și mai minunat să-l ai pe @culita.sterp ca frate. Te iubesc atâta lume și știi de ce? Pentru bunătatea și simplitatea ta pe care nu le-am mai întâlnit la nimeni. Nu e o laudă, însă vreau să spun comunității mele că noi cei trei frați ai lui Culiță, eu, @getasterp și @sterp_iancu_98 am avut multe nevoi ca frați mai mici, iar el mereu când pleca la cântat ne spunea “orice aveți nevoie, să-mi spuneți”.

Ne transfera bani pe card, nu conta suma de care aveam nevoie, iar când ajungea acasă, mereu ne băga în buzunar câteva sute de lei sau euro. Știți cum a fost Culiță pentru noi? Exact ca un TATĂ. Și este în continuare.

ADVERTISEMENT

Mulțumesc pentru protecția și grija ta față de noi. Să-ți țină Dumnezeu sufletul mereu așa cum îl știu eu. Știu că vei fii cel mai fericit alături de @daniela.iliescu și de Milan. LA MULȚI ANI fratele meu bun! Te iubesc!”, i-a scris Ileana.

Extrem de emoționat, acesta i-a răspuns imediat.

“Nu mi-am propus să plâng de ziua mea. Vă iubesc”, a scris cântărețul.

În noaptea în care a împlinit 29 de ani, artistul s-a aflat la o cântare și a recunoscut că uitase că este ziua sa. Colegii i-au reamintit și i-au pregătit și un cadou. O pereche de încălțări speciale.

ADVERTISEMENT
Tags: