Life

Culiță Sterp, mesaj pentru Zanni, câștigătorul Survivor România 2021. Ce i-a transmis fostului său coleg

Culiță Sterp i-a transmis un mesaj lui Zanni, câștigătorul trofeului Survivor România 2021. Iată cum s-a bucurat artistul de reușita fostului său coechipier.
11.07.2021 | 16:40
Culita Sterp mesaj pentru Zanni castigatorul Survivor Romania 2021 Ce ia transmis fostului sau coleg
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp l-a felicitat pe Zannidache după ce acesta din urmă a câștigat Survivor România 2021. Interpretul de manele i-a dedicat o melodie fostului său coechipier, chiar în timpul unei petreceri!

Deși a fost descalificat din competiție cu mai bine de o lună în urmă, pentru a-i fi alături iubitei însărcinate, Culiță Sterp nu a uitat de foștii lui colegi din echipa Faimoșilor.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a ales să-i dedice lui Zanni una dintre melodiile sale din timpul unei cântări, la scurt timp după ce Dan Pavel a anunțat câștigătorul.

Culiță Sterp, mesaj pentru Zanni, câștigătorul Survivor România 2021. Ce i-a transmis fostului său coleg

Mai mulți foști concurenți au mers în Republica Dominicană pentru a-i susține pe finaliștii reality show-ului de la Kanal D. Nu toți au putut ajunge, printre care și Culiță Sterp, ocupat până peste cap cu concerte.

ADVERTISEMENT

Însă cântărețul a făcut un gest foarte frumos pentru Zanni, câștigătorul Survivor România 2021. Manelistul i-a dedicat tânărului o melodie, chiar în timp ce se afla la o cântare.

Culiță Sterp a publicat acest moment pe InstaStory. „Campionul Zannidache a câștigat Survivor!”, a scris acesta. Artistul l-a felicitat pe Zanni prin intermediul unei melodii.

ADVERTISEMENT
Culiță Sterp, dedicație pentru Zannidache
Culiță Sterp, dedicație pentru Zannidache. Sursa foto: capturi Instagram

Mai mulți foști coechipieri ai lui Zanni l-au felicitat pentru reușita de aseară. Cosmin Stanciu, cel cu care a avut o relație foarte apropiată, a lăsat și el un mesaj pe pagina sa de Instagram.

„Felicitări, Zannidache, pentru tot parcursul tău, pentru tot ceea ce ai demonstrat în această competiție, pentru faptul că ești un luptător, un învingător!

ADVERTISEMENT

Ești un adevărat supraviețuitor, prin absolut tot ceea ce însemni tu, și meriți din plin acest trofeu! Sunt mândru de tine, love you bro!”, a scris Cosmin pe Instagram, în dreptul unor fotografii alături de Zanni.

Zannidache, campionul Survivor România 2021

Zannidache a câștigat trofeul Survivor România 2021 după ce a obținut mai multe voturi din partea publicului decât adversarul său, Andrei Dascălu.

Fostul războinic l-a felicitat pe Zanni pentru reușită și i-a spus că îl respectă foarte mult, meritând pe deplin trofeul.

De altfel, și alți foști concurenți l-au felicitat pe câștigător, chiar și cei cu care nu s-a înțeles prea bine, cum ar fi Elena Marin sau Irisha.

Zanni știe deja ce va face cu premiul obținut. Tânărul are de gând să-și cumpere propriul său apartament și este recunoscător pentru toată susținerea primită de-a lungul celor aproape șapte luni petrecute în competiție.

ADVERTISEMENT