Life

Culiță Sterp, moment emoționant cu fiul său, Milan: ”Nu mă lasă să plec”

Culiță Sterp, clipe duioase cu băiețelul său și al Danielei Iliescu. Ce mărturie a făcut interpretul de muzică de petrecere.
17.02.2023 | 16:05
Culita Sterp moment emotionant cu fiul sau Milan Nu ma lasa sa plec
Culiță Sterp, clipe duioase cu băiețelul său și al Danielei Iliescu. Ce mărturie a făcut interpretul de muzică de petrecere. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor România a distribuit o filmare cu un moment emoționant cu fiul său, Milan. Micuțul venit pe lume în vara lui 2021 nu îl lasă pe artist să plece de acasă, semn că este foarte atașat de figura paternă.

Culiță Sterp, clipe duioase cu băiețelul său și al Danielei Iliescu. Ce mărturie a făcut interpretul de muzică de petrecere

Culiță Sterp este un familist convins de când a întâlnit-o pe actuala sa iubită, Daniela Iliescu. Artistul postează frecvent imagini și videoclipuri cu fiul lor, Milan, alături de care are parte de numeroase clipe duioase.

ADVERTISEMENT

Unul dintre momentele emoționante în care apar cei doi este când artistul a fost nevoit să plece la un eveniment pe care îl avea programat, însă fiul său avea cu totul alte planuri. Vedeta a găsit și o soluție pe care o va pune în aplicare de acum înainte.

„Tata se duce la cântat și vine înapoi. Să nu plece tata? Nu mă lasă să plec. Lasă-l pe tata să plece… Of, nu mă lasă să plec. Cum să mai plec eu de acasă acum? Tata trebuie să plece la cântat, dar vine înapoi.

ADVERTISEMENT

Ce mă fac? Trebuie să îl iau cu mine de acum”, a dezvăluit interpretul de muzică de petrecere pe pagina de Instagram, Milan ținându-se de vedetă foarte strâns pentru a nu-i da voie să părăsească locuința.

Fostul soț al lui Carmen de la Sălciua nu a dezvăluit cum a reușit să ajungă la eveniment, mai ales că are concerte în toată țara, cât și în străinătate. Culiță Sterp este unul dintre cei mai căutați cântăreți de muzică de petrecere.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp, evenimente pe bandă rulantă

Cântărețul anunță de fiecare dată locația unde performează cu formația sa, alături de care a trecut prin lucruri și mai puțin plăcute. O situație de genul acesta s-a întâmplat când nu a fost plătit, deși a susținut un program complet în Madrid.

„Cântam la un botez, aici am fost chemați să cântam un program normal de la 8 seara până dimineața la 4. Am cântat 3 programe și după cel de-al treilea a intrat altcineva să cânte o oră.

ADVERTISEMENT

Cât am avut noi o oră pauză mai era un eveniment jos și am zis că ne ducem să cântăm și la acei oameni 30 min sau 45 de minute. Nu am apucat să cântăm mai mult de 10 minute că vine doamna de sus să ne cert”, a povestit Culiță Sterp pe contul de TikTok.

ADVERTISEMENT
Apare o nouă etichetă pe produsele din România: DOR. Semnificaţia noului logo
Apare o nouă etichetă pe produsele din România: DOR. Semnificaţia noului logo
La 25 de ani, sportiva din România a depășit 1 milion de dolari...
La 25 de ani, sportiva din România a depășit 1 milion de dolari din câștiguri
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Ce s-a întâmplat cu averea lui Ion Ţiriac, după ce afaceristul a anunţat...
Ce s-a întâmplat cu averea lui Ion Ţiriac, după ce afaceristul a anunţat că are 33 de copii şi o va împărţi în 33 de părţi egale!
Hagi, afaceri de Dosarele X: Culisele unor mutări demne de zona crepusculară a...
Hagi, afaceri de Dosarele X: Culisele unor mutări demne de zona crepusculară a fotbalului ANALIZĂ
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
PUTIN zguduie toată OMENIREA! E fără precedent. Ce vrea să facă de urgenţă
PUTIN zguduie toată OMENIREA! E fără precedent. Ce vrea să facă de urgenţă
Scandal imens în Spania: Regina Letizia, relații extraconjugale
Scandal imens în Spania: Regina Letizia, relații extraconjugale
Gheorghe Turda șterge pe jos cu Saveta Bogdan, după ce artista a spus...
Gheorghe Turda șterge pe jos cu Saveta Bogdan, după ce artista a spus că a cerut-o în căsăstorie: ''Mă vedeți pe mine să am asemenea gusturi?''
Povestea tragică a unuia dintre cei mai mari actori ai României! A murit...
Povestea tragică a unuia dintre cei mai mari actori ai României! A murit pe scenă, chiar sub ochii soției. Ultimele lui cuvinte sunt tulburătoare
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc...
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc banii de ele și se schimbă totul la locul de muncă
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!