Life

Culiță Sterp, pregătit să fie tată de fată. Câți copii își dorește, de fapt, artistul

Culiță Sterp vrea să devină tatăl unei fetițe. Dezvăluirea cântărețului de muzică de petrecere legat de câți copii vrea.
24.10.2022 | 09:20
Culita Sterp pregatit sa fie tata de fata Cati copii isi doreste de fapt artistul
Culiță Sterp vrea să devină tatăl unei fetițe. Dezvăluirea cântărețului de muzică de petrecere. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor România a anunțat că este pregătit să fie tată de fată. Câți copii își dorește, de fapt, artistul alături de partenera sa de viață, Daniela Iliescu, cu care are un băiat pe nume Milan.

Culiță Sterp vrea să devină tatăl unei fetițe. Dezvăluirea cântărețului de muzică de petrecere

Culiță Sterp își dorește să devină tată din nou, lucru demonstrat de o imagine în care apare cu o fetiță la o petrecere unde a cântat. Vedeta zâmbește cu gura până la urechi, artistul întrebându-și iubita dacă îi face și lui o fată.

ADVERTISEMENT

Așadar, artistul visează să fie părintele unei copile în viitorul apropiat, Daniela Iliescu dând de înțeles că au discutat să mai aducă pe lume încă doi copii. În prezent, cei doi îndrăgostiți se bucură de fiul lor, Milan.

„Din încă doi, trebuie să iasă și o fată frumoasă”, a răspuns iubita cântărețului pe rețelele de socializare, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Vedeta este topită după copii, dar mai ales după băiețelul său cu care postează frecvent imagini și videoclipuri în mediul online. Culiță Sterp este mândru de Milan, care îi înseninează viața de mai bine de un an.

Culiță Sterp, împlinit de când este tată de băiat

Micuțul a venit pe lume la scurt timp după ce artistul a luat decizia să renunțe la participarea de la Survivor România. Cântărețul și-a dorit să fie alături de iubita sa în clipa în care tânăra va ajunge la spital.

ADVERTISEMENT

Zis și făcut. Culiță Sterp i-a fost alături iubitei sale, Daniela Iliescu, când l-a născut pe Milan pe 17 iunie 2021. Băiețelul cântărea 4 kilograme și avea 55 de centimetri când a văzut lumina vieții.

„Acum am văzut cum arată fericirea, până acum pot spune că am trăit degeaba! Nu se poate descrie în cuvinte acest sentiment, aceste trăiri, pe care vă doresc tuturor să le simțiți pentru că vă schimbă viața cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Vă iubește tata și o să facă tot ce-i stă în putere să aveți o viață frumoasă și să nu vă lipsească nimic!”, scria cântărețul de muzică de petrecere la momentul respectiv, pe Instagram.

ADVERTISEMENT