Life

Culiță Sterp și-a îngrijorat fanii. De ce a ajuns la spital: „Ieri la bal…”

Culiță Sterp și-a îngrijorat fanii după ce a anunțat că a ajuns la spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artistul acum.
28.02.2024 | 08:38
Culita Sterp sia ingrijorat fanii De ce a ajuns la spital Ieri la bal
Culiță Sterp a ajuns la spital. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp nu se simte bine. Artistul se confruntă cu o problemă de sănătate și a ajuns la spital, dar și-a ținut fanii la curent cu starea sa. Care este motivul pentru care artistul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Culiță Sterp a ajuns la spital

Culiță Sterp și-a anunțat fanii pe Instagram, acolo unde ține legătura cu comunitatea impresionantă pe care a creat-o, că a avut nevoie de îngrijiri medicale și a ajuns la spital pentru a cere ajutor.

ADVERTISEMENT

De fapt, artistul se simțea rău de duminică, atunci când a observat că are febră și chiar dacă a sperat să-i treacă de la sine, acest lucru nu s-a întâmplat. Astfel că, după ce cu o zi înainte cânta alături de fani la un spectacol, a hotărât să-și prioritizeze sănătatea.

Artistul a publicat o fotografie de pe patul de spital, unde se observă și faptul că are o perfuzie în mână și și-a îngrijorat fanii. A explicat cu ce problemă se confruntă, însă nu a revenit cu detalii.

ADVERTISEMENT

„Ieri la bal…Azi la spital. Am o febră de duminică, am crezut că trece de la sine, dar văd că nu vrea. Mai tare s-a agravat”, este mesajul transmis de Culiță Sterp în mediul online.

culiță sterp spital perfuzie pat dulap
Imaginea publicată de artist.
Sursa foto: Instagram

A fost chemat la Survivor All Stars 2024

Febra nu l-a ținut departe de scenă pe Culiță Sterp, dar Survivor România All Stars 2024 ar putea să o facă. După ce fratele său a fost implicat într-un scandal uriaș, producătorii l-au sunat pentru a-i face o ofertă.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a mai primit propunerea de a participa și înainte de începea filmărilor, dar a refuzat. Acum, însă, se gândește să meargă să-l vadă pe Iancu, dar nu vrea să-i pună în dificultate pe cei din formația sa.

„M-au sunat ieri din nou. Am mai fost chemat la Survivor, la început, dar nu m-am putut duce pentru că am mult de cântat. Am în fiecare weekend câte 3 cântări. Acum, banii ăia pe care-i primesc acolo, îi fac și-n țară la cântat.

ADVERTISEMENT

Acum parcă m-aș duce, cum e fratele meu acolo și cum a fost și cearta asta dintre ei…m-aș duce puțin pentru el, și că mi-e dor de el, că vreau să-l văd. Dar nu mă lasă ăștia din formație, că nu mai fac bani dacă plec eu.

Trei, patru cântări pe săptămână, de miercuri…Nu știu ce să fac, să mă duc sau nu. M-aș duce, dar nu pot să anulez contractele cu oamenii, am mult de cântat. Nu știu ce să fac, o să încerc, e greu (…). M-au sunat iar de la Survivor, mi-au și spus că-mi dau un preț destul de bun, mult mai mult decât am cerut eu prima dată, numai să mă duc. Nu știu ce să fac. O să mă gândesc”, a declarat Culiță Sterp în mediul online.

ADVERTISEMENT
Tags: