Life

Culiță Sterp și Daniela Iliescu, botez de lux pentru micuțul Milan. Cum și-au împărțit sarcinile

Culiță Sterp și Daniela Iliescu vor un botez de lux pentru băiețelul lor, Milan. FANATIK vă spune cum și-au împărțit cei doi sarcinile.
05.09.2021 | 18:05
Culita Sterp si Daniela Iliescu botez de lux pentru micutul Milan Cum siau impartit sarcinile
Culiță Sterp și Daniela Iliescu, botez de lux pentru micuțul Milan. Cum și-au împărțit sarcinile Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

După momentele extrem de fericite trăite de cei doi odată cu venirea pe lume a micuțului, va urma și o petrecere pe cinste. Culiță și Daniela se pregătesc pentru creștinarea celui mic.

Evenimentul va avea loc în luna octombrie, iar părinții celui mic vor să fie ceva cu adevărat special. Cântărețul de muzică de petrecere se ocupă de partea financiară, iar partenera lui de viață, de organizare.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp și Daniela Iliescu, botez de lux pentru micuțul Milan. Cum și-au împărțit sarcinile

De mai bine de o lună, Culiță Sterp muncește zi și noapte pentru a strânge suficienți bani pentru petrecerea de după creștinarea micuțului. Artistul își dorește a evenimentul să fie unul cu adevărat special.

„El e foarte muncitor (Culiță Sterp, n.r.), a cântat timp de o lună de zile non-stop aproape, cântă în continuare, are evenimente peste tot, în toată țara. Nu cântă neapărat pentru bani, că e vorba și de plăcere aici, dar cântă pentru că vrea să strângă o sumă mare pentru a face un botez de lux,” a povestit unul dintre apropiații cântărețului, potrivit Cancan.

ADVERTISEMENT

Acesta a mai amintit și că perioada sarcinii a fost una dificilă pentru artist: „băiatul lui a fost un copil foarte dorit, iar el a suferit mult în perioada în care se afla la filmări, la Survivor, atunci când Daniela era însărcinată. A suferit că nu a fost lângă ea”.

Petrecerea va fi una de neuitat: „botezul va fi la un super-local de fițe, Culiță este cu banii, iar Daniela cu organizarea”.

ADVERTISEMENT

„Se ajută reciproc, ea organizează totul în detaliu, se gândește la toate. Vor fi mulți artiști la botezul lui Milan, unii dintre ei cu siguranță vor și cânta, vedem ce surprize pregătește el, că e plin de surprize,” a adăugat apropiatul manelistului, potrivit sursei citate mai sus.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu, în culmea fericirii de când au devenit părinți

Milan a venit pe lume la data de 17 iunie 2021, fiind primul copil al cuplului. Ambii părinți au declarat că sunt extrem de fericiți.

ADVERTISEMENT

Câtărețul de muzică de petrecere a renunțat la visul de a câștiga Survivor România pentru a-i fi alături partenerei sale de viață la momentul nașterii. Culiță s-a rugat de producători să-l lase să se întoarcă în țară.

Culiță și Daniela se cunosc încă de când erau în liceu. Artistul a recunoscut că o plăcea pe cea care i-a dăruit un fiu.

Cu toate acestea, nu avea prea mult curaj să-i mărturisească. El a povestit că tânăra nu prea îi acorda atenție.

ADVERTISEMENT