Life

Cum a ajuns Ana Morodan să țipe la Cheloo. Blondina a dat explicații despre ieșirea de la iUmor

Ana Morodan a dezvăluit care este motivul pentru care a țipat la Cheloo, la iUmor. Blondina a povestit totul în emisiunea pe care o moderează la Antena Stars.
17.05.2022 | 23:43
Cum a ajuns Ana Morodan sa tipe la Cheloo Blondina a dat explicatii despre iesirea de la iUmor
Ana Morodan, clarificare după ieșirea de la iUmor. De ce a țipat la Cheloo. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vedeta a avut o ieșire nervoasă pe scena show-ului și chiar a țipat la Cheloo, deși venise să facă un roast pentru jurați. Fosta concurentă de la Asia Express a realizat că nu poate citi ceea ce a scris pe foaie pentru că sunt lucruri rele.

Ana Morodan, clarificare după ieșirea de la iUmor. De ce a țipat la Cheloo

Ana Morodan a încercat să scape de momentul de la iUmor și să nu mai intre pe scenă, doar că nu a fost lăsată. Cheloo i-a luat ciornele, a mers la pupitru și a început să citească cele scrise, dar nu înainte de a fi certat de blondină.

ADVERTISEMENT

„Nu pot să zic că e foarte nașpa. Nu spun replicile că sunt oribile, nu le spui pe gură că te crăp. Nu puteam să mă iau de tine că iar te supărai. Da, stai că asta era despre juratul care nu a venit”, i-a spus vedeta lui Șerban Copoț.

„Nu citi. Nu pot să zic răutăți la televizor despre alți oameni. Nu mă interesează că este o convenție, nu mă simt bine să fac asta. Vă rog să tăiați la montaj… eu știu că nu sunt normală, dar nu pot să-mi bat joc de oameni”, a adăugat creatoarea de conținut.

ADVERTISEMENT

„Auzi, la revedere, roastul să și-l facă ei… Nu ai voie să citește roast-ul meu, nu auzi”, îi spune Ana Morodan țipând lui Cheloo.

„Aplauze, prima femeie care aleargă după mine…”, completează juratul de la iUmor, în emisiunea de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Ana Morodan: ”Mergeți după nebună că pleacă”

Ana Morodan a venit cu mai multe clarificări după momentul de la Antena 1. Fosta concurentă de la Asia Express a subliniat că este amică cu Delia și chiar se vizitează cu artista, de aceea nu poate să facă respectivul roast.

„Ei sunt drăguți amândoi. Cu Delia am o relație de foarte mult timp, vorbim periodic, ne consultăm, ne vizităm, iar Cheloo, cred că și el, în sufletul lui de piatră, mă îndrăgește cât de cât!

ADVERTISEMENT

Nu știu de ce au venit după mine, cred că le-au zis în cască: Mergeți după nebună, că pleacă. Nu sunt un om care să facă roasturi”, a încheiat influencerița, conform a1.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: