Life

Cum a apărut Daniel Pavel alături de iubită la un eveniment. Prezentatorul de la Survivor România are o parteneră superbă

Daniel Pavel trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără cu care se afișează la toate evenimentele. Prezentatorul de la Survivor România e mândru de iubita sa.
24.08.2022 | 17:12
Cum a aparut Daniel Pavel alaturi de iubita la un eveniment Prezentatorul de la Survivor Romania are o partenera superba
Daniel Pavel, la braț cu iubita la un eveniment. Cum arată partenera prezentatorului de la Survivor România. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum a apărut vedeta de la Pro TV alături de iubită la un eveniment dedicat postului de televiziune la care lucrează. Renumitul moderator al show-ului filmat în Republica Dominicană are o parteneră superbă, cu o siluetă impecabilă.

Daniel Pavel, la braț cu iubita la un eveniment. Cum arată partenera prezentatorului de la Survivor România

Daniel Pavel și Ana Maria Pop formează un cuplu de câteva luni bune și petrec foarte mult timp împreună. Frumoasa blondină, care este de profesie actriță, își susține partenerul de viață la fiecare pas profesional și nu numai.

ADVERTISEMENT

Fosta vedetă a serialului Las Fierbinți a transmis un mesaj puternic pentru moderatorul de la Survivor România, care a prezentat evenimentul dedicat grilei de toamnă de la Pro TV. Toate personalitățile trustului au fost prezente.

„PRO TV Press Day 2022 prezentat de unicul Daniel Pavel. Felicitări ție și întregii echipe”, este descrierea lăsată de Ana Maria Pop, în dreptul imaginilor de pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină și prezentatorul reality show-ului Survivor România se înțeleg foarte bine și au multe lucruri în comun, printre care se numără și călătoriile în străinătate. Daniel Pavel și actrița iubesc în special Italia.

Ana Maria Pop și Daniel Pavel, la un eveniment
Ana Maria Pop și Daniel Pavel, la un eveniment marca Pro TV. Sursa foto: Instagram.com

Daniel Pavel, vedetă importantă la Pro TV

Daniel Pavel este una dintre vedetele importante de la Pro TV, după ce a încetat contractul cu Kanal D. Jurnalistul, care locuiește în Austria, este foarte urmărit de fanii care vor mereu să știe ce face în viața de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcat cu o ținută bussines casual, o cămașă albă și pantaloni negri, prezentatorul de la Survivor România a acordat interviuri și a făcut fotografii la panou împreună cu iubita sa, frumoasa Ana Maria Pop.

La rândul ei, blondina a îmbrăcat un costum de culoare gri, cu pantaloni scurți, ținuta fiind aleasă după ce s-a consultat cu un stilist cunoscut în domeniu.

ADVERTISEMENT

Actuala iubită a lui Daniel Pavel este originară din Cluj-Napoca și a terminat Facultatea de Drept, dar nu este străină de lumea mondenă.

ADVERTISEMENT