Life

Daniel Pavel de la Survivor România, din nou în vacanță alături de iubita sa. Ce regiune i-a impresionat pe cei doi

Daniel Pavel și Ana Maria Pop se bucură din plin de timpul petrecut împreună, dovadă că cei doi îndrăgostiți au plecat iar în concediu. Unde au ajuns.
19.07.2022 | 21:00
Daniel Pavel de la Survivor Romania din nou in vacanta alaturi de iubita sa Ce regiune ia impresionat pe cei doi
Daniel Pavel și Ana Maria Pop, în călătorie. Unde și-a dus prezentatorul iubita. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Survivor România este din nou în vacanță alături de iubita sa, după ce la începutul lunii a fost plecat în Franța. Vedeta de la Pro TV a ales de această dată o țară care îi este extrem de dragă și apropiată.

Daniel Pavel și Ana Maria Pop, în călătorie. Unde și-a dus prezentatorul iubita

Daniel Pavel și Ana Maria Pop au plecat în Toscana, Italia, unde s-au cazat într-o locuință superbă. Cei doi au rămas impresionați de regiune și de locurile pe care le-au vizitat, moderatorul precizând că urmează și alte surprize.

ADVERTISEMENT

„E superbă zona, așa cum sunt Sicilia, Milano și alte zone din Italia. Mulțumesc prietenilor mei de la radio care m-au învățat multe despre Italia.

Un salut pentru românii mei dragi, parte a națiunii Survivor România care iată sunt rezidenți aici. E minunat.

ADVERTISEMENT

E o țară minunată, știam, știu și o să mai știu despre asta… Toscana, Sicilia, toate regiunile, pe mâine. Suntem aici”, a spus prezentatorul pe pagina de Instagram.

Vedeta de la Pro TV s-a filmat în timp ce se relaxează la o terasă cu un pahar de vin roșu în mână și un trabuc de calitate, semn că se bucură de această nouă vacanță împreună cu partenera sa de viață, Ana Maria Pop.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel și Ana Maria Pop, sejur în Toscana

Daniel Pavel și iubita sa au parte de un sejur încântător în Toscana, regiune care a impresionat-o pe Ana Maria Pop. Frumoasa blondină a mărturisit că locul în care a ajuns are parte de toate ingredientele: romantism, priveliște și stil.

Vedeta se declară îndrăgostită de Italia, unde va petrece timp de câteva zile și unde s-a cazat într-o casă de vis în care va sta cel puțin 48 de ore.

ADVERTISEMENT

De asemenea, partenera moderatorului de la Survivor România le-a arătat fanilor locurile pe unde s-a plimbat, dar și ce preparate culinare a încercat.

ADVERTISEMENT