Life

Cum s-au îmbrăcat părinții lui Smiley la nunta cu Gina Pistol. Ioana și Ion Maria au strălucit

Ce ținute au purtat părinții lui Smiley la ceremonia cu Gina Pistol. Ioana și Ion Maria au îmbrăcat cele mai frumoase haine.
27.05.2023 | 17:20
Cum sau imbracat parintii lui Smiley la nunta cu Gina Pistol Ioana si Ion Maria au stralucit
Ce ținute au purtat părinții lui Smiley la ceremonia cu Gina Pistol. Ioana și Ion Maria au dat clasă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum s-au îmbrăcat părinții celebrului artist la nunta cu vedeta de la Antena 1. Ioana și Ion Maria au strălucit în hainele pe care le-au cumpărat special pentru această ocazie inedită care se va desfășura la Palatul Snagov.

Ce ținute au purtat părinții lui Smiley la ceremonia cu Gina Pistol. Ioana și Ion Maria au îmbrăcat cele mai frumoase haine

Părinții lui Smiley au purtat niște ținute foarte frumoase la ceremonia cântărețului cu Gina Pistol. Ioana și Ion Maria au dat clasă celorlalți invitați, mama artistului purtând o rochie cu paiete într-o culoare vibrantă.

ADVERTISEMENT

Eleganța a fost dată de șiragul de perle de la gât, dar și de nuanța rujului purtat de femeie în ziua nunții fiului său, în timp ce tatăl vedetei a optat pentru un costum clasic, o cămașă albă și o cravată. Cei doi au arătat ireproșabil. Vezi imaginile AICI.

Mama prezentatorului de la Românii au talent a radiat de bucurie de când a ajuns la Starea Civilă și până la ieșirea din instituție. Femeia, cu siguranță, nu-și mai încape în piele de fericire pentru că vedeta s-a însurat cu aleasa inimii sale.

ADVERTISEMENT

Nici fratele lui Smiley nu a lipsit de la marele eveniment din cursul zilei de sâmbătă, 27 mai 2023. Filip Maria l-a sprijinit încă de la primele ore ale dimineții când au început pregătirile pentru nunta artistului cu Gina Pistol.

Smiley, declarații despre părinții săi

„Datorită lor sunt ceea ce sunt acum. Eu sunt rezultatul lor. N-au fost întotdeauna de acord cu ceea ce am vrut și vreau să fac. Spre exemplu, tata n-a fost de acord să mă apuc de cântat în formația Simplu.

ADVERTISEMENT

Probabil că asta m-a și motivat. Fără să-și dea seama, ei mă motivează tot timpul. Chiar și când și-au propus să mă descurajeze. Am fost tot timpul apropiat de ai mei”, declara Smiley la un moment dat despre părinții săi, conform wowbiz.ro.

Ioana și Ion Maria îi sunt alături fiului lor în tot ceea ce face, mai ales că au luat decizia de a părăsi orașul natal, Pitești, pentru a se muta aproape de vedetă. Femeia a fost contabil și o perioadă director financiar la HaHaHa Production, casa de producție muzicală a artistului.

ADVERTISEMENT

În trecut, mama cântărețului a lucrat la Institutul de Cercetări și Amenajări Silvice din Pitești, în timp ce socrul Ginei Pistol a fost pilot militar în cadrul Ministerului Apărării Naționale. De câțiva ani muncește în afacerea lui Smiley.

ADVERTISEMENT