Life

Cum a apărut un tânăr pe plajă la Neversea 2023. I-a uimit pe toți cu felul în care a venit ”îmbrăcat”

Ce a purtat un tânăr la festivalul Neversea 2023. I-a luat prin surprindere pe petrecăreți cu apariția sa ieșită din comun.
08.07.2023 | 22:48
Cum a aparut un tanar pe plaja la Neversea 2023 Ia uimit pe toti cu felul in care a venit imbracat
Ce a purtat un tânăr la festivalul Neversea 2023. I-a luat prin surprindere pe petrecăreți cu apariția sa ieșită din comun. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum a apărut un tânăr pe plajă la Neversea 2023, care se desfășoară în intervalul 6 – 9 iulie. I-a uimit pe toți cu felul în care a venit “îmbrăcat” la evenimentul de pe litoralul românesc care a ajuns la ediția cu numărul 5.

Ce a purtat un tânăr la festivalul Neversea 2023. I-a luat prin surprindere pe petrecăreți cu apariția sa ieșită din comun

Festivalul Neversea 2023 și-a deschis porțile în urmă cu două zile, petrecăreții din România, dar și din alte colțuri ale lumii bucurându-se de line-up incendiar și bogat. Evenimentul nu este numai despre muzică, ci și despre haine.

ADVERTISEMENT

Toată lumea se gândește la acest aspect, chiar dacă totul se desfășoară mai mult noaptea. Acest lucru a fost luat în calcul și de un tânăr care i-a luat surprindere pe petrecăreți cu apariția sa complet ieșită din comun.

Acesta a bifat cea mai ciudată costumație de pe plaja de la Marea Neagră. Potrivit cancan.ro, a avut o apariție excentrică după ce a renunțat la haine. A purtat doar un șort colorat și o pereche de saboți, accesorizați cu șosete negre.

ADVERTISEMENT

Și nu doar ”ținuta” sa este cea care a atras atenția, ci și faptul că a venit la Neversea 2023 cu nămol pe față, pe picioare și pe piept. În plus, tânărul a folosit o culoare fosforescentă în zona ochilor, dar și în dreptul sânilor.

De asemenea, părul său a fost ”pictat” într-un roz prăfuit, demonstrând că știe cum să iasă în evidență. Cel mai probabil tânărul și-a creat amintiri de neuitat pe plaja celui mai mare festival din Europa organizat pe plajă.

ADVERTISEMENT
Tânărul de la Neversea 2023
Ținuta purtată de tânărul de la Neversea 2023. Sursa foto: cancan.ro

Neversea 2023, o experiență de neuitat

Neversea 2023 este și anul acesta o experiență de neuitat pentru iubitorii de muzică, voie bună și distracție până-n zori. Festivalul are loc pe plaja cu același nume de la malul Mării Negre începând de la orele după-amiezii.

Petrecăreții își dau întâlnire timp de 4 zile și 4 nopți pe litoralul românesc, unde se bucură de melodiile artiștilor preferați, fie că este vorba de cei din România, fie de cei din străinătate. Organizatorii evenimentului promit o experiență de neuitat.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, la festival vor fi prezenți numeroși DJ internaționali de renume. Aceștia vor urca pe cele 5 scene care au fost amplasate pe plajă. Evenimentul aduce în fața oamenilor peste 150 de artiști muzicali importanți.

ADVERTISEMENT